Header Ads

Γρεβενά: Παγγρεβενιώτικη κινητοποίηση για τη θέρμανση

αρχείο λήψης (1)

Την πραγματοποίηση παγγρεβενιώτικης κινητοποίησης, την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου, στις 13.00, στην Κεντρική Πλατεία, αποφάσισαν τα περίπου 15 σωματεία που συμμετείχαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, για το σοβαρό πρόβλημα της θέρμανσης, με πρωτοβουλία του Νομαρχιακού Τμήματος Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους, σωματεία , σύλλογοι και φορείς εκφράζουν την αγωνία τους για το χειμώνα που έρχεται και για το πώς οι κάτοικοι των Γρεβενών θα καταφέρουν να ζεσταθούν και θα τα βγάλουν πέρα και αυτό το χειμώνα.
Υπήρξε δέσμευση από όλους να αγωνιστούν, προκειμένου  να μην υπάρξει κανένα σπίτι χωρίς θέρμανση.
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε επίσης η συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα η οποία θα προχωρήσει σε πρωτοβουλίες για την καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησης και να τεθεί το ζήτημα της κινητοποίησης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να παρθεί απόφαση στήριξης της κινητοποίησης.

Εν τω μεταξύ τις προηγούμενες ημέρες είχε αποφασιστεί η πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και στην Κοζάνη για το αυξημένο κόστος στην ενέργεια και τη θέρμανση την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στις 18:00, στην Κεντρική πλατεία.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.