Header Ads

Εξιχνίαση κλοπών στην Κοζάνη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ  (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Δύο Έλληνες ηλικίας 50 και 26 ετών συνελήφθησαν από την αστυνομία, ως δράστες κλοπών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε συνεργείο αυτοκινήτων, στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας. 

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ως προς τη μεθοδολογία δράσης τους, αφού επέλεγαν τους «στόχους» τους, επόπτευαν τον περιβάλλοντα χώρο, και παραβιάζοντας πόρτες ή παράθυρα έμπαιναν στα καταστήματα. 

Με αυτόν τον τρόπο, το δεκαήμερο από 22 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2023, πραγματοποίησαν συνολικά πέντε κλοπές σε καταστήματα, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικά ποσά από τις ταμειακές μηχανές και αντικείμενα των ιδιοκτητών, κατά περίπτωση, και από συνεργείο αυτοκινήτων αφαίρεσαν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια επιχείρησαν να το πουλήσουν.

Οι συλληφθέντες είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των στοιχείων και ενός τρίτου ατόμου, καθώς και η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.