Header Ads

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 9 ατόμων για 2 χρόνια στο υπουργείο Οικονομικών

intime

Στον ΑΣΕΠ η προκήρυξη ΣΟΧ 1 ΕΥΣΤΑ/2023, για την πλήρωση προσωπικού με σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου στην ειδική υπηρεσία συντονισμού ταμείου ανάκαμψης στο ΥΠΟΙΚ.

Το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά 9 ατόμων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, με διάρκεια 2 έτη, για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών της ΕΙΔΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΟΧ 1 ΕΥΣΤΑ/2023 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά, στο σύνδεσμο https://webapps.gsis.gr/dsae/aseprequest. Οι υποψήφιοι θα εισέρχονται στο σύνδεσμο με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών taxinet.

Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΟΧ 1 ΕΥΣΤΑ/2023 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά, στο σύνδεσμο https://webapps.gsis.gr/dsae/aseprequest.

Οι υποψήφιοι θα εισέρχονται στο σύνδεσμο με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών taxis-net. Έπειτα από την είσοδό τους, οι υποψήφιοι δρομολογούνται σε σελίδα στην οποία καλούνται να επιλέξουν την προκήρυξη ΣΟΧ 1 ΕΥΣΤΑ/2023.

Πριν από την υποβολή της αίτησης οι υποψήφιοι επιλέγουν τον σύνδεσμο Πατήστε εδώ για οδηγίες και όλα τα συνημμένα της προκήρυξης ο οποίος περιέχει τις απαραίτητες οδηγίες, την παρούσα ανακοίνωση και τα παραρτήματά της, καθώς και την αίτηση ΣΟΧ 1 ΕΥΣΤΑ/2023. Στη συνέχεια οι υποψήφιοι επιλέγουν την αίτηση ΣΟΧ 1 ΕΥΣΤΑ/2023 και αφού συμπληρώσουν τα πεδία της την υποβάλουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η αίτηση πρέπει να είναι σκαναρισμένη σε αρχείο pdf,gif,jpg,png ή tiff και τα δικαιολογητικά σε αρχεία pdf,docx,xlsx,zip,doc ή xls.

Μετά την υποβολή θα εμφανιστεί στην οθόνη μήνυμα ότι η αίτηση υποβλήθηκε επιτυχώς και ο υποψήφιος θα λάβει τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης. Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας οποιουδήποτε ασφαλιστικού φορέα.

Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό ή βεβαίωση γεννήσεως.

Εάν από την αίτηση συμμετοχής ή τα λοιπά δικαιολογητικά, που έχει υποβάλει ο υποψήφιος, προκύπτουν ο αριθμός της ταυτότητάς του και η χρονολογία γέννησής του, η έλλειψη υποβολής της αστυνομικής ταυτότητας και μόνο, δεν συνιστά λόγο αποκλεισμού από τη διαγωνιστική διαδικασία (αριθ. 1042/2003 απόφαση του ΣτΕ).

2. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα - ο υποψήφιος μπορεί να ακολουθήσει την μορφή του ευρωπαϊκού προτύπου βιογραφικού σημειώματος στην ακόλουθη διεύθυνση: https://europa.eu/europass/el.

3. Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, από την παρούσα Προκήρυξη δικαιολογητικά, πιστοποιητικά ή τίτλους και λοιπά αποδεικτικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οριζόμενα κατωτέρω στα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Α΄, Β΄ και Γ΄.

Αν οι υποψήφιοι δεν προσκομίσουν τα απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή τα κριτήρια που δηλώνουν με την αίτηση συμμετοχής τους στη διαδικασία. Αντικατάσταση της αίτησης ή διόρθωση ή υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών γίνεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αυτών.

#ΑΣΕΠ #ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΘΕΣΕΙΣ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΕΡΓΑΣΙΑ #ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ_ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.