Header Ads

Δ. Μακεδονία: Πολιτική παρέμβαση ΚΟ του ΚΚΕ

ΚΚΕ

Συνεχίζεται η πολιτική παρέμβαση των Κομματικών Οργανώσεων Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με περιοδείες, συσκέψεις και συγκεντρώσεις. Σήμερα Δευτέρα 6/3, το απόγευμα οργανώνεται περιοδεία από την Κομματική Οργάνωση Βάσης Κέντρου Κοζάνης, στα καταστήματα της οδού Παύλου Μελά και στα super market.

Αύριο Τρίτη 7/3, στις 10:00, η Αννέτα Γραμμένου, υποψήφια Βουλευτής του ΚΚΕ στην ΠΕ Καστοριάς, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα της Καστοριάς. Παράλληλα η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια Βουλευτής του ΚΚΕ στην ΠΕ Κοζάνης, θα περιοδεύσει σε εργοτάξιο κατασκευής φωτοβολταϊκού πάρκου. Στις 14:00,  ο υποψήφιος Βουλευτή του ΚΚΕ στην ΠΕ Καστοριάς, Γιώργος Τίγκας, θα επισκεφτεί έργα κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου και άλλων έργων υποδομής στην πόλη της Καστοριάς.

Την Τετάρτη 8/3, στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη , σύσκεψη με συνταξιούχους και ομιλήτρια την Τίνα

Κουζιάκη, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στην Κοζάνη. Στις 18:30 η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση στην αίθουσα του ΤΕΕ με θέμα: «Τόλμησε με δυνατό ΚΚΕ για την ισοτιμία και την χειραφέτηση της γυναίκας», στην οποία θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια βουλευτής Κοζάνης.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.