Header Ads

Κοζάνη: Μ.Βορίδης : Κρίσιμες οι εκλογές -Θα αναμετρηθεί ο κόσμος της αριστεράς με τις δικές μας αξίες

325005879_6166576100061368_7403415744009627853_n

Παρουσία πλήθους κόσμου σε μια κατάμεστη αίθουσα αλλά και εκτός αυτής, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ Γιώργος Αμανατίδης στην αίθουσα εκδηλώσεων “Doufas Deluxe Moysic Hall” με προσκεκλημένο ομιλητή τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

Παρόντες οι Δήμαρχοι της περιοχής νύν και τέως αυτοδιοικητικοί στον πρώτο και δεύτερο βαθμό της αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, Συνεταιρισμών. Ο κ. Βορίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους αλλά και από το βήμα σχολίασε την μαζική συμμετοχή του κόσμου, λέγοντας χαρακτηριστικά “Δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο στην Κοζάνη” για να συγχαρεί τον βουλευτή Γιώργου Αμανατίδη για την πετυχημένη εκδήλωση.

Ο Υπουργός εσωτερικών ερωτώμενος για τα αιτήματα των προέδρων κοινοτήτων σε ότι αφορά στην αλλαγή του εκλογικού νόμου ανέφερε πως δεν υπάρχει χρόνος να αντιμετωπιστεί αυτή τη χρονική στιγμή σε ότι αφορά στο εθνικό σύστημα και την εκλογική διαδικασία των επικείμενων εκλογών.

Ο νομοθετικός χρόνος είναι περιορισμένος, είπε χαρακτηριστικά προχωράμε στη διάλυση της Βουλής, Απρίλιο -Μάιο θα γίνουν οι εκλογές.

Σε ερώτηση για το χαμηλό ποσοστό της Ν.Δ. στην ΠΕ Κοζάνης ανέφερε ότι υπάρχουν ζητήματα , δηλώνοντας την στήριξη της περιοχής. Στην ομιλία του ο κ. Βορίδης έκανε εκτενή αναφορά στο κυβερνητικό έργο και στις επερχόμενες εκλογές με συνεχής αναφορές στο ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τους ψηφοφόρους της Ν Δ να στηρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας χαρακτηριστικά “Θα αναμετρηθεί ο κόσμος της αριστεράς με τις δικές μας αξίες”.

Μάλιστα όπως είπε “Μπορεί να είναι και δείγμα να τελειώσουμε από τις πρώτες εκλογές” . Μίλησε για ενότητα της Ν.Δ ορμώμενος από την παρουσία του Υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου. Στην ομιλία του ο κ. Βορίδης υποστήριξε πως στις εκλογές η ΝΔ θα πετύχει την αυτοδυναμία, έκανε λόγο για ξεκάθαρο δίλλημα. Κάλεσε σε μαζική προσέλευση στις κάλπες τους πολίτες, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη μάχη ως την πιο κρίσιμη, χαρακτηρίζοντάς την, μάχη της ιδεολογικής ηγεμονίας. Κάνουμε πάλι αυτοδύναμη τη ΝΔ για 4 χρόνια και Πρωθυπουργό εκ νέου τον Κυριάκο Μητσοτάκη», είπε ενώ χειροκροτήθηκε στην αναφορά του για τις αξίες της Δεξιάς, μιλώντας για Έθνος, οικογένεια, θρησκεία.

Στην έναρξη της εκδήλωσης έγινε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας, παρουσία του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλου. Ο οικοδεσπότης Γιώργος Αμανατίδης συγκινημένος από την πολυπληθή παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση, όπως είπε “Είναι ένα στοιχείο που δείχνει την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό μου γιατί έχω εστιάσει στα προβλήματά τους. Να είναι σίγουροι οι πολίτες, πως θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους”.

Ο βουλευτής Κοζάνης στην διάρκεια της ομιλίας του παρουσίασε το κοινοβουλευτικό του έργο στο σύνολό του και έκανε ιδιαίτερες αναφορές στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης αλλά και στο κυβερνητικό έργο.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.