Header Ads

ΕΛΓΑ: 117 νέες προσλήψεις δύο ειδικοτήτων

pexels

Ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων προσλαμβάνει νέο προσωπικό για συνολικά 117 διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Οι ειδικότητες των θέσεων αφορούν γεωπόνους και κτηνιάτρους.

Το νέο προσωπικό θα εργασθεί για τα υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ που εδρεύουν στην Περιφέρεια Αθηνών και θα υπογράψει οκτάμηνη σύμβαση εργασίας (ΣΟΧ ΑΣΕΠ).

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το 67οέτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023.

Οι θέσεις εργασίας στον ΕΛΓΑ

ΠΕ Γεωπόνων - 108 θέσεις
ΠΕ Κτηνιάτρων - 9 θέσεις

Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, σύμφωνα με το proson, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή (μετά από τηλεφωνικό ραντεβού)
είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΕΛ.Γ.Α. - Κεντρική Διοίκηση, Μεσογείων 45, T.Θ. 14103 - Τ.Κ. 11510 - ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψιν κας. Μ. Ματαράγκα (ΣΟΧ2/2023) (τηλ. επικοινωνίας: 210 – 7490497, 506).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του/της υποψηφίου/ας από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 10 ημερών (υπολογιζόμενων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στην Κεντρική Διοίκηση, στα Περιφερειακά Υποκαταστήματα του ΕΛ.Γ.Α. και στο δικτυακό του τόπο.

 

 

#ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΘΕΣΕΙΣ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΕΛΓΑ #ΔΗΜΟΣΙΟ #ΕΡΓΑΣΙΑ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.