Header Ads

Γρεβενά: Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη το Σάββατο

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ / ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Για δεύτερη φορά μέσα στο μήνα θα βρεθεί στη Δυτική Μακεδονία ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα επισκεφθεί αύριο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 τα Γρεβενά.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να φτάσει στις 11 το πρωί στην πόλη των Γρεβενών όπου θα συναντηθεί με κατοίκους στην πλατεία Αιμιλιανού. Νωρίτερα θα βρεθεί σε εργοτάξιο κατασκευής του Βόρειου τμήματος του Ε-65, όποιος θα ενώσει την Εγνατία οδό, στο ύψος του Κηπουριού Γρεβενών, με τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Αθήνα – Θεσσαλονίκη, στο ύψος της Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί και μονάδα τυποποίησης μανιταριών στην περιοχή των Γρεβενών, ενώ αναμένεται να επισκεφθεί ιδιωτικά και το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας.

Η επίσκεψη του αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναφερθεί για την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων στα Γρεβενά, την τύχη του Κέντρου Νεοσυλλέκτων, αλλά και την πορεία του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας, μετά την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την αναβάθμιση του.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.