Header Ads

Νέα πτέρυγα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης εγκαινίασε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης

kozani mitsotakis mamatseio 1

Νέα πτέρυγα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης εγκαινίασε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μ. Γκάγκα, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Δυτική Μακεδονία.

Με τη θεμελίωση, διπλασιάζεται η δυνατότητα του Μαμάτσειου. Θα υπάρχει χρηματοδότηση και από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ όπως εκτιμάται, θα έτοιμο εντός των χρονοδιαγραμμάτων. 

“Φέτος κλείνουμε 100 χρόνια και μπαίνουν τα θεμέλια για αλλά 100… Η πρωτεύουσα της δυτικής Μακεδονίας, η Κοζάνη, το χρειαζόταν”, είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος ευχαρίστησε το υγειονομικό προσωπικό και τους γιατρούς για τη μεγάλη μάχη κατά την πανδημία. 

“Ξέρω ποσό πολύ κουραστήκατε να περιθάλπτετε ασθενείς και να μειώσετε απώλειες”, είπε απευθυνόμενος στο υγειονομικό προσωπικό, ο πρωθυπουργός, ενώ η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μ. Γκάγκα τόνισε πως υπάρχει σχέδιο και διάθεση για χρηματοδότηση. 

από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κ. Γ. Κασαπίδης ανέφερε πως δεν αρκούν μόνο τα κτίρια και οι υποδομές αλλά και οι άνθρωποι. “Δουλειά μας, να είναι στελεχωμένες οι δομές, γνωρίζετε τον αγώνα που δίνουμε για στελέχωση. Θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη αλλά και την μάχη εκσυγχρονισμού των υπαρχόντων δομών”. 

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.