Header Ads

Κοζάνη: Οι αποκριάτικες θεατρικές παραστάσεις

THEATRO

Κοζάνη: «Μας σφάλτσαν μέσα» από τους Κασμιρτζίδις

Τη θεατρική παράσταση «Μας σφάλτσαν μέσα», στο γλωσσικό ιδίωμα της Κοζάνης,  παρουσιάζει, η θεατρική ομάδα του συλλόγου Κασμιρτζίδες. Η τελευταία παράσταση θα δοθεί σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στην αίθουσα τέχνης Κοζάνης. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6 ευρώ και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον σύλλογο ατόμων με αυτισμό.

Κοζάνη: «Ηλέκτρα Σούρδα», από τη Θεατρική Σκηνή Κοζάνης Πέμπτη 23 έως Σάββατο 25/2/2023

Με την παρωδία της «Ηλέκτρας» του Σοφοκλή στο Κοζανίτικο Ιδίωμα, «Ηλέκτρα Σούρδα», δίνει το παρόν στην φετινή Αποκριά, Η Θεατρική Σκηνή Κοζάνης.  Το έργο θα παρουσιαστεί, σήμερα και αύριο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στο κινηματοθέατρο «Ολύμπιον», με δύο παραστάσεις καθημερινά, στις 19:00 και στις 21:00. 

Η διασκευή, η σκηνοθεσία και τα κοστούμια του έργου είναι του Νικόλαου Κέφαλου, η πρωτότυπη μουσική του Γιάννη Παπαδημητρίου, και τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν: Ηλέκτρα: Μανώλης Μαρκόπουλος, Κλυταιμνήστρα: Κώστας Καραματσούκας, Χρυσόθεμις: Αγγέλα Δήμου – Ρούση, Ορέστης: Γιώργος Παπαδόπουλος, Αίγισθος: Γιάννης Δαδαμόγιας, Πυλάδης: Παναγιώτης Λαμπίδης, Παιδαγωγός: Νίκος Κέφαλος και στον χορό θα είναι οι:  Εύη Κατσίκα, Άνθη Καπέλα, Έφη Λάτσκου και Αθηνά Σταυριανουδάκη. Η γενική είσοδος είναι 10€, ενώ το μειωμένο εισιτήριο για Μαθητές, Φοιτητές, Ανέργους, Πολυτέκνους είναι 8€.

Πτολεμαΐδα: Κοπή βασιλόπιτας της «Διαβητικής πορείας»

Την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του, διοργανώνει ο Συλλόγου Διαβητικών Ν. Κοζάνης «Διαβητική πορεία» την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:00 στο καφέ «Floka», στο πολύκεντρο Πτολεμαΐδας.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.