Header Ads

Δυτική Μακεδονία: Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στις επικείμενες εκλογές σε Κοζάνη, Καστοριά, Γρεβενά

συριζα

Οι 4 από τους 6 υποψήφιους βουλευτές της ΠΕ Κοζάνης ανακοινώθηκαν από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μετά την χθεσινή συνεδρίαση για την έγκριση των ψηφοδετίων του κόμματος.

Στην ΠΕ Κοζάνης ανακοινώθηκαν οι: η Βέττα Καλλιόπη, βουλευτής, η Μιχελάκη Εφή, εκπαιδευτικός ο Καρυπίδης Θεόδωρος, πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και ο Πασαλίδης Κώστας, πρώην εργαζόμενος ΔΕΗ. Απομένουν δυο θέσεις υποψηφίων ακόμα ενός άντρα και μια γυναίκας, που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Στην Π Ε Γρεβενών ανακοινώθηκαν 3 υποψήφιοι οι οποίοι είναι ο Μπγιάλας Χρήστος, πρώην βουλευτής Καλαμάρας Γιώργος, δημόσιος υπάλληλος και η Τζουβάρα Φωτεινή, δικηγόρος Στην ΠΕ Φλώρινας ανακοινώθηκαν 4 υποψήφιοι, η Πέρκα Πέτη, βουλευτής, η Χατζηκωνσταντίνου Πασχαλιά, νηπιαγωγός, ο Μπίρος Στέφανος, πρώην αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας και ο Κωτακίδης Γιώργος, γιατρός.

Στην ΠΕ Καστοριά ανακοινώθηκαν 3 υποψήφιοι, η Τελιγιορίδου Ολυμπία βουλευτής, ο Γιαγκόπουλος Κώστας, δικηγόρος και ο Σίσιος Γιάννης, αρχαιολόγος.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.