Header Ads

Β.Κικίλιας : Το μεγάλο στοίχημα για τη Δυτική Μακεδονία η ανάπτυξη του Τουρισμού

20230204_140941

Με εκπροσώπους τουριστικών καταλυμάτων ,εστίασης και τοπικούς παραγωγούς συναντήθηκε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικιλιας κατά την διάρκεια επίσκεψης του στη Φλώρινα με στόχο την ενημέρωση όλων για τα χρηματοδοτικα εργαλεία και τα προγράμματα για την ανάπτυξη του Τουρισμού. 

Η ανάπτυξη όλων των μορφών Τουρισμού στη Φλώρινα και τη δυτική Μακεδονία που διαθέτει πλούσιο φυσικό περιβάλλον, ιστορία και πολιτισμό που είναι ένα στοίχημα όπως είπε ο Υπουργός Τουρισμού το οποίο πρέπει να κερδιθεί. 

Η περιοδεία του Υπουργού συνεχίστηκε και στο Αμύνταιο όπου είχε συναντήσεις με εκπροσώπους τουριστικών καταλυμάτων και παραγωγών που ασχολούνται με την μεταποίηση προϊόντων όπου συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να επεκτείνουν την δραστηριότητα τους.

Απώτερος σκοπός όλων η ανάδειξη όλων των πολιτιστικών, ιστορικών και όχι μόνο μνημείων της περιοχής στοχεύοντας στην ανάπτυξη του Τουρισμού μέσω της ανάδειξης του φυσικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με την ιστορία, τον πολιτισμό και την γαστρονομία της Φλώρινας και της Δυτικής Μακεδονίας. 

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.