Header Ads

Βελβεντό: Χρηματοδότηση Δήμου από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

papadopoulos_mixalis-1392x1175

Χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ, για έργα υποδομής και αναβάθμισης του αστικού περιβάλλοντος στο Δήμο Βελβεντού ενέκρινε χθες Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Πρόκειται να χρηματοδοτηθούν έργα αποκατάστασης και συντήρησης οδοποιίας οικισμών, που θα ενισχύσουν την οδική ασφάλεια. Ο Υφυπουργός Μεταφορών και Βουλευτής Κοζάνης, Μιχάλης Παπαδόπουλος σε δήλωσή του ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον Νομό Κοζάνης και στη Δυτική Μακεδονία, και αυτό αποδεικνύεται με πράξεις και με έργα.

Η πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και οι ανακοινώσεις για περισσότερα από 380 έργα ύψους 4 δισεκατομμυρίων ευρώ, υπογραμμίζουν τη σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση στην περιοχή και την αξιοπιστία του λόγου και των δεσμεύσεών της. Η Κυβέρνηση, τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος, συνεχίζει να εργάζεται  ώστε ο πρωταγωνιστικός ρόλος που οραματίζεται  για το Νομό Κοζάνης, να αποτυπώνεται σε έργα, που αποδίδονται στην τοπική κοινωνία.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου υπενθυμίζεται πως στις 9 Φεβρουαρίου 2023 εγκρίθηκε η 1η δόση χρηματοδότησης ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ στο Δήμο Εορδαίας. Ο Βουλευτής Κοζάνης και Υφυπουργός Μεταφορών κ. Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε ότι τις επόμενες μέρες θα συνεχίσουν οι ανακοινώσεις του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με χρηματοδοτήσεις και άλλων Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.