Header Ads

Δ. Μακεδονία: Εκδηλώσεις συλλόγων για την κοπή της βασιλόπιτας

Τον ετήσιο χορό τους, αλλά και εκδηλώσεις για την κοπή της βασιλόπιτάς τους, διοργανώνουν πολλοί σύλλογοι και φορείς της Δυτικής Μακεδονίας.Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει  το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης στις 14:30 στο φουαγιέ της Αίθουσας Τέχνης.

Το Σάββατο 28.1.2023, την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή τους διοργανώνουν:

-Ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης, από τις  20:30, στο Event Plaza στα Πετρανά Κοζάνης, με το «Κοζανίτικο Τακίμι», και με ποντιακό και λαϊκό πρόγραμμα.

-Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης, στην οικογενειακή ταβέρνα ο “Ζήνος”, στις 21:00, παρέα με το δημοτικό σχήμα του Νικόλαου Σακαρίδη.

-Ο Σύλλογος Μικρασιατών Π.Ε. Κοζάνης, στο «Doufas, deluxe music hall», στις 20:30, με δημοτικό και ρεμπέτικο πρόγραμμα.

-Το Περιοδικό Παρέμβαση στο καφέ Μπλε Ελάφι στις 18:00, με ανάγνωση ποιημάτων ή πεζών απ’ όσους επιθυμούν και τη Music Art. στο μουσικό μέρος της βραδιάς.

-Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αιανής «Η Πρόοδος», στο κέντρο Υδρόγειος στη Ροδιανή, στις 21:00, με το συγκρότημα του Γιάννη Γρίβα.

-Οι Μικροβαλτινές της Κοζάνης στο café «Στέκι», στις 17:00.

-Ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών, στις 21:00, στο Ξενοδοχείο «Αχίλλειον», με τους Γρεβενιώτες τραγουδιστές Τάκη Δρουδάκη και Αντώνη Ζαρκάδα, με τις ορχήστρες τους.

 

Την Κυριακή 29.1.2023, την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή τους θα πραγματοποιήσουν:

-Ο Σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» στο “the RESTO BAR”, στις 20:00.

-Ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής  Μακεδονίας «Ηλιαχτίδα», στην ταβέρνα «Σιόποτο», στις 13:00, με το συγκρότημα «Τζαναμπέτηδες».

-Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Μακεδονίας, στις 12:00, στην αίθουσα «Τάκης Γκορτσούλης», στην οδό Παπασιώπη 1 στην Κοζάνη.

-Η Τοπική Κοινότητα Μεταμόρφωσης  και η ενορία του χωριού, μετά το τέλος της θεία λειτουργίας στην αίθουσα δεξιώσεων της εκκλησίας.

-Ο Σύλλογος Κρητών Πτολεμαΐδας και Φίλων Κρήτης στις 6.30 το απόγευμα, στην καφετέρια Floka café στο πολύκεντρο Πτολεμαΐδας, όπου θα τιμηθεί ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος “Ο Καλός Σαμαρείτης” και θα βραβευθούν τα παιδιά μέλη του συλλόγου για την επιτυχία τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

-Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, στις 18:00, στην καφετέρια Spledor, όπου θα βραβευτούν οι καλύτεροι αθλητές του ομίλου και οι επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

-Η Ραδιολέσχη Καστοριάς, στα νέα της γραφεία στο παλαιό δημοτικό κατάστημα στο Μαυροχώρι, στις 19:00.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.