Header Ads

Δ. Μακεδονία: Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Τα ψηφοδέλτια με τους υποψηφίους του κόμματος σχεδόν σ’ όλες τις περιφέρειες της χώρας ανακοίνωσε η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, που συνεδρίασε χθες το πρωί, δίνοντας το έναυσμα για την προεκλογική μάχη του κόμματος.

Ανακοινώθηκαν, μετά από εισήγηση της επιτροπής ψηφοδελτίων το 82% των υποψηφιοτήτων, σχεδόν 350 υποψήφιοι, από τους 400 συνολικά που είναι η πληρότητα των ψηφοδελτίων.

Δεν ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι σε 6 εκλογικές περιφέρειες, μεταξύ των οποίων είναι και η μονοεδρική της Καστοριάς, όπου συνεχίζονται ακόμη οι διαβουλεύσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

Στην μονοεδρική των Γρεβενών υποψήφιοι θα είναι οι: Βασίλειος Γκαλογιάννης (Αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. – Πτυχιούχος του πολιτικού τμήματος του Πάντειου Πανεπιστημίου), Γιάννης Στούπας (πολιτικός μηχανικός) και Κατερίνα Τσιάνα (ιδιωτική υπάλληλος).

Στην Εκλογική Περιφέρεια Κοζάνης υποψήφιοι θα είναι οι: Λουκάς Ζαρογιάννης (Επιχειρηματίας – οικονομολόγος), Παναγιώτα Καμαριάδου (Δικηγόρος), Πάρις Κουκουλόπουλος (Μηχανικός- υπάλληλος ΔΕΗ- πρώην Υπουργός), Ισαάκ Νικολαΐδης (Υπάλληλος ΔΕΗ- Πρόεδρος της κοινότητας Πτολεμαΐδας) και Γεώργιος Φτάκας (Ελεύθερος επαγγελματίας).

Στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας υποψήφιοι θα είναι οι: Διαμάντω Κρητικού (Αγρότισσα) και Λάζαρος Λαβασίδης (Μαιευτήρας-γυναικολόγος).

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.