Header Ads

ΑΣΕΠ: Εκλογές και πανελλήνιες καθορίζουν την ημερομηνία του γραπτού διαγωνισμού

ΑΣΕΠ: Εκλογές και πανελλήνιες καθορίζουν την ημερομηνία του γραπτού διαγωνισμού

Πριν από τις εκλογές θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ της προκήρυξης 2Γ2022 για τις προσλήψεις στο Δημόσιο.

Νωρίτερα από τις εκλογές θα πραγματοποιηθεί ο πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ 2Γ2022 για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, ωστόσο δεν έχει οριστεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία εξαιτίας τόσο των πιθανολογούμενων διπλών εκλογών όσο και των πανελλήνιων εξετάσεων που αναμένεται να καθυστερήσουν τη διαδικασία.

Συγκεκριμένα όπως δηλώνουν πηγές του ΑΣΕΠ στο Dnews:

«Είναι πρόωρο να συζητάμε για ακριβείς ημερομηνίες του πανελληνίου γραπτού διαγωνισμού. Ο στόχος του ΑΣΕΠ είναι διπλός: αφ' ενός να ετοιμασθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αφ' ετέρου να διεξαχθεί πριν διαλυθεί η Βουλή, καθώς η παρατεταμένη περίοδος διάλυσής της λόγω πιθανολογούμενων διπλών εκλογών και οι πανελλήνιες εξετάσεις θα καθυστερήσουν τη διεξαγωγή του. Σε κάθε περίπτωση, η ημερομηνία του διαγωνισμού θα καθοριστεί μετά από απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαγωνισμού και θα ανακοινωθεί εγκαίρως».

Περισσότερες από 100.000 οι αιτήσεις

Μεγάλο υπήρξε το ενδιαφέρον συμμετοχής στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό των υποψηφίων σε όλη τη χώρα, για την Πρόσκληση-Προκήρυξη 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 75/τ. Α.Σ.Ε.Π./21.11.2022) που αφορά τη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.4765/2021 (πρώτο στάδιο).

Συνολικά, υποβλήθηκαν 107.957 αιτήσεις (78.179 αιτήσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και 29.778 αιτήσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) για τις οποίες έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος καταβολής του απαιτούμενου παραβόλου.

Στον παρακάτω σύνδεσμο περιλαμβάνονται ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό.

 

#ΑΣΕΠ #ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΘΕΣΕΙΣ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ_ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ #ΔΗΜΟΣΙΟ #ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ #ΓΡΑΠΤΟΣ_ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.