Header Ads

Η Daikin πραγματοποιεί δωρεά για ανθρωπιστική βοήθεια στην προσφυγική κρίση της Ουκρανίας

21  Μαρτίου 2022 - Η Daikin θα προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ στην  Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) προκειμένου να παρασχεθεί ανθρωπιστική βοήθεια στους ανθρώπους στην Ουκρανία και σε όσους αναγκάζονται να γίνουν πρόσφυγες ως αποτέλεσμα του πολέμου στην Ουκρανία.

Ως παγκόσμιος όμιλος, με δραστηριότητες σε περισσότερες από 160 χώρες και σχεδόν 90.000 υπαλλήλους, η Daikinδίνει μεγάλη σημασία στην προστασία, την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων της και των οικογενειών τους σε όλο τον κόσμο.

Η Daikin αποφάσισε να προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, η οποία παρέχει προστασία και βοήθεια στο λαό της Ουκρανίας. Η Daikin θα δωρίσει επίσης προϊόντα για τους χώρους φιλοξενίας και τις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις των προσφύγων. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι της Daikin θα συγκεντρώσουν πόρους για να στηρίξουν τους Ουκρανούς συναδέλφους τους και τις οικογένειές τους.

Ο Masatsugu Minaka, Senior Executive Officer της Daikin Industries και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Daikin Europe, δήλωσε: «Η Daikin Europe έχει περισσότερους από 1.000 Ουκρανούς υπαλλήλους που εργάζονται στα 2 εργοστάσιά μας στην Τσεχική Δημοκρατία και πολλούς ακόμα που εργάζονται σε διάφορα μέρη στον όμιλό μας. Είμαστε συντετριμμένοι από τη δύσκολη κατάσταση στην πατρίδα τους και ελπίζουμε να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατόν στο πρότερο ειρηνικό και ασφαλές περιβάλλον. Η Daikin θα συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά την όλη κατάσταση, ώστε να διασφαλίσει την ασφάλεια και την προστασία των εργαζομένων μας, καθώς και να συνεργάζεται με τους διάφορους φορείς ανθρωπιστικής βοήθειας».

Η Daikin στην Ευρώπη, έχει αναστείλει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας, της εφοδιαστικής αλυσίδας και άλλους παράγοντες.

Σχετικά με τη Daikin Hellas

Η DAIKIN HELLAS ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα στην δεκαετία του 1980, ενώ το 2004 ιδρύθηκε το τοπικό γραφείο DAIKIN HELLAS Europe. Το 2006 η DAIKIN HELLAS Europe Γραφείο Ελλάδος μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, θυγατρική του ομίλου της DAIKIN ΕΥΡΩΠΗΣ με την επωνυμία: DAIKIN HELLAS Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ, πιστοποιώντας τη σημαντική της θέση στην αγορά της χώρας. Στόχοι της εταιρείας είναι  η εδραίωσή της ως νούμερο 1 κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού στην αγορά, η προώθηση της τεχνολογίας και των νέων προϊόντων της, η συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού δικτύου πωλήσεων και η βελτίωση των υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.