Header Ads

Δημοτική Ιματιοθήκη Καστοριάς: Διακριτική υποστήριξη σε πολίτες

Διακριτική, αλλά ουσιαστική υποστήριξη σε πολίτες, που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, προσφέρει η Δημοτική Ιματιοθήκη Καστοριάς, που λειτουργεί στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας Πολιτισμού Τουρισμού του Δήμου.

Παρέχει είδη ένδυσης (γυναικεία, ανδρικά, βρεφικά ρούχα), υπόδησης, και άλλα χρηστικά αντικείμενα, καινούργια ή μεταχειρισμένα που βρίσκονται σε καλή κατάσταση, σε πολίτες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Στο έργο έχουν συμβάλει τα καταστήματα της Καστοριάς, αλλά και πολλοί πολίτες, προσφέροντας διάφορα είδη (κρεμάστρες, υποδήματα, ρουχισμό).

Τον χώρο όπου λειτουργεί η Δημοτική Ιματιοθήκη επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος συνεχάρη  τους εργαζόμενους για την ιδιαίτερα επιμελή δουλειά τους, αλλά και τον διακριτικό τρόπο με τον οποίο ασκούν τα καθήκοντά τους, ενώ ευχαρίστησε όσους προσφέρουν και εμπλουτίζουν την Ιματιοθήκη. Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Αντιδήμαρχος, Όλγα Θεοχάρη και ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Πέτρος Τόσκος.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν στη Δημοτική Ιματιοθήκη, είδη καθαρά και σε καλή κατάσταση (σε καμία περίπτωση σκισμένα ή πολύ φθαρμένα). Η Δημοτική ιματιοθήκη Καστοριάς λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις  9:00 π.μ. μέχρι τη 1.00 μ.μ. Πληροφορίες: 2467028967 (Γρηγορία Ψωμαδάκη).

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.