Header Ads

Δ. Μακεδονία: “Κόντρα” Γ. Δασταμάνη με Γ. Κασαπίδη για το «Α. Τρίτσης»

Για έλλειψη περιφερειακής συνείδησης κατηγόρησε τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη ο δήμαρχος Γρεβενών και πρόεδρος της ΠΕΔ, Γιώργος Δασταμάνης, στη διάρκεια του χθεσινού περιφερειακού συμβουλίου.

Όπως τόνισε ο κ. Δασταμάνης στα πέντε έργα  του «Αντώνης Τρίτσης», που ανακοίνωσε ο κ. Κασαπίδης δεν εντάχθηκε κάποιο στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, επισημαίνοντας ότι αν «βρεθεί κάποια απόφαση» ο ίδιος θα παραιτηθεί και κάλεσε να κάνει το ίδιο και ο κ. Κασαπίδης σε περίπτωση που δεν έχει ενταχθεί από την Περιφέρεια στο πρόγραμμα αυτό κάποιο έργο για τα Γρεβενά.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας τόνισε ότι ο κ. Δασταμάνης, αντί να βγαίνει με ανακοινώσεις θα μπορούσε να ζητήσει από τον ίδιο εξηγήσεις, ενώ επισήμανε ότι όλες οι Περιφερειακές Ενότητες είναι στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με έργα και μελέτες ουσίας.

Σχετικά με την Περιφερειακή Ενότητα των Γρεβενών τόνισε ότι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα: η μελέτη και κατασκευή του αρδευτικού δικτύου των Καρπερών και του Ταξιάρχη, υπηρεσίες τηλεϊατρικής, ενώ δρομολογήθηκαν ο δρόμος  Γρεβενών -Σαμαρίνας και το Αστεροσκοπείο του Όρλιακα.

Μάλιστα ο κ. Κασαπίδης ανέφερε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά» που ο δήμαρχος Γρεβενών πέφτει  σε αυτό το ατόπημα, και πρόσθεσε ότι ακόμη περιμένει να ανακαλέσει και για τις καταγγελίες  για το πρόγραμμα της απολιγνιτοποίησης στα Γρεβενά, γιατί όπως είπε έχουν συμπεριληφθεί όπως και η Καστοριά στα ειδικά κίνητρα που είναι ανώτερα από όλες τις άλλες Περιφερειακές Ενότητες της χώρας, πλην της Κοζάνης και της Φλώρινας, που είναι ελάχιστα καλύτερες απ’ αυτές.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΚΗΣ ΝΑΣΙΑΔΗΣ

 

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.