Header Ads

Κυκλοφόρησε το teaser του «Spider-Man: Across the Spider-Verse»

Περίπου τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του βραβευμένου με Όσκαρ «Spider-Man: Into the Spider-Verse» (Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν) η Sony αποκάλυψε το πρώτο teaser από το σίκουελ της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων το οποίο τώρα θα χωριστεί σε δύο μέρη και θα βγεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2022 και το 2023.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)» θα επικεντρωθεί και πάλι στον πιτσιρικά με έδρα το Μπρούκλιν (με τη φωνή του Σαμέικ Μουρ), καθώς περιφέρεται ανάμεσα σε πολλά σύμπαντα που κατοικούνται από άλλους spider - man αλλά και γιατί όχι ένα Spider - Ham.

Η ταινία ξεκινάει από εκεί που τελείωσε το «Spider-Man: Into the Spider-Verse» , με τον Μάιλς Μοράλες να είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι όταν η Γκουέν Στέισι ( Χάιλι Στάινφελντ) ανοίγει ένα πόρταλ από το δικό της σύμπαν για μια γρήγορη συνομιλία.

Πολύ γρήγορα βρίσκονται να πετούν ψηλά, σε πολλαπλές και οπτικά εκθαμβωτικές διαστάσεις, πριν παλέψουν με τον Spider-Man 2099, τον Μιγκέλ Ο′ Χάρα (Όσκαρ Άιζακ) ο οποίος εμφανίστηκε μετά τους τίτλους τέλους της πρώτης ταινίας και σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή θα είναι ο πιο ισχυρός «κακός» που χρειάστηκε ποτέ να αντιμετωπίσουν.

Την σκηνοθεσία του «Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)» συνυπογράφουν οι Χοακίμ Ντος Σάντος, Κεμπ Πάουερς και Τζάστιν Κ. Τόμσον ενώ το σενάριο είναι των Ντέιβιντ Κάλαχαμ, Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ.

«Η ιστορία του Μάιλς είναι επική», είπαν οι Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ, μιλώντας στο Entertainment Weekly για τα σχέδιά τους όσον αφορά το franchise. «Γράψαμε αυτό που πιστεύαμε ότι έπρεπε να είναι η ιστορία και προς έκπληξή μας συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν δύο ταινίες αντί για μία. Δουλεύουμε και στις δύο, τώρα που μιλάμε. Το δεύτερο μέρος θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2023». 

Όσο για τα οπτικά εφέ, υποστηρίζουν αμφότεροι ότι ««κάθε διάσταση φαίνεται και είναι ριζικά διαφορετική από όλες τις άλλες».

Εκτός από τους Σαμέικ Μουρ, Χάιλι Στάινφελντ και Όσκαρ Άιζακ που συμμετείχαν στην βραβευμένη ταινία του 2018, τις φωνές του δανείζουν οι Τζέικ Τζόνσον ως Πίτερ Πάρκερ και Τζέσικα Ντρου ως Spider Woman.

Το «Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)»έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους στις 7 Οκτωβρίου 2022.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.