Header Ads

Οι μούσες του Dior με φόντο τις Καρυάτιδες αποθεώνουν το κλασσικό στυλ σε ένα μοναδικό βίντεο

Στιγμιότυπο από το φιλμάκι του οίκου Dior με φόντο την Ακρόπολη
  • Αέρινες πολυτελείς ντραπέ δημιουργίες εμπνευσμένες από τις πτυχώσεις του αρχαιοελληνικού πέπλου πλάι στις Καρυάτιδες του Ερεχθείου.
  • Αιθέρια λευκά φορέματα, σύγχρονοι εκφραστές του ντραπέ εφέ, που κοσμούσε τα αγάλματα της αρχαίας Ελλάδας, με φόντο το ναό του Παρθενώνα.
  • Μαύρα σύνολα που φέρνουν στην μνήμη τον αρχαιοελληνικό χορό, σχηματίζοντας νοητές τοιχογραφίες, στο Παναθηναϊκό στάδιο. 

Ενα φιλμ αφιερωμένο στο μεγαλείο και την ακαταμάχητη λάμψη του ελληνικού στοιχείου, που αναγεννάται μέσα από την cruise 2022 συλλογή του μοιράστηκε ο οίκος Dior.  

«Η αιθέρια ομορφιά της συλλογής Dior cruise 2022 της  Μαρία Γκράτζια Κιουρί αποτυπώνεται στην Ακρόπολη σε αυτή τη συγκινητική ταινία, απηχώντας εμβληματικές λήψεις δημιουργιών υψηλής ραπτικής του monsieur Dior, που τραβήχτηκαν πριν από 70 χρόνια κοντά στο ίδιο εμβληματικό μνημείο της Αθήνας. Εμπνευσμένες από τη μυθολογία και την εκλεπτυσμένη αγνότητα του αρχαίου πέπλου, οι σιλουέτες μέσα από τη διαχρονική νεωτερικότητά τους, αλληλεπιδρούν με την πολυτέλεια αυτής της ιστορικής τοποθεσίας», σημειώνει ο οίκος.

 Ως γνωστόν η νέα cruise κολεξιόν του οίκου Dior για το ’22 είναι εμπνευσμένη από την Ελλάδα, για την οποία τρέφει ιδιαίτερη αγάπη η δημιουργική του διευθύντρια, Μαρία Γκράτσια Κιουρί

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.