Header Ads

Νόβακ Τζόκοβιτς: Σύντομα θα μάθετε αν θα αγωνιστώ στην Αυστραλία

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά τους αγώνες της Σερβίας και τον αποκλεισμό της από την Κροατία για τους αγώνες του Davis Cup, οι δημοσιογράφοι μιλώντας με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον ρώτησαν φυσικά αν θα δώσει το παρών στο Αυστραλιανό τουρνουά τένις.

Να θυμίσουμε ότι η απόφαση της κυβέρνησης της Αυστραλίας είναι να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο τουρνουά μόνο εμβολιασμένοι τενίστες.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που ακόμα μάλλον δεν έχει εμβολιαστεί ή τουλάχιστον δεν θέλει να το πει, απέφυγε να απαντήσει ευθέως, αλλά δεσμεύτηκε ότι θα ανακοινώσει σύντομα τις αποφάσεις του:

«Θα ενημερωθείτε για το Australian Open. Δεν μπορώ να σας δώσω ημερομηνία, αλλά η Αυστραλία είναι στο μυαλό μου, οπότε θα το μάθετε πολύ σύντομα. Ξέρω τι θέλετε. Δεν θα σας δώσω απάντηση τώρα. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω. Η σεζόν τελείωσε απόψε» είπε και πρόσθεσε: 

«Δεν μετανιώνω για οποιοδήποτε τουρνουά έχω αγωνιστεί μετά τον Αύγουστο και γενικά δεν μετανιώνω για οτιδήποτε στην ζωή. Πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να παίρνω μαθήματα από τις δύσκολες στιγμές» κατέληξε.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.