Header Ads

Οκτώ τάσεις στις τσάντες για το 2022

.

Ίσως χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμη για να αρχίσουμε να φοράμε τα ρούχα για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022, μιας και ο χειμώνας μόλις άρχισε, αλλά υπάρχει ένα αντικείμενο (πόθου) από τις πασαρέλες που μπορούμε να προσθέσουμε στις ντουλάπες μας από τώρα, και αυτό δεν είναι άλλο από τις τσάντες. Ιδανικές για τους/τις ανυπόμονους/ες, οι τσάντες είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσουμε τη νέα μας σεζόν. Και αναγνωρίζοντας ότι οι τσάντες ήταν στο τελευταίο βάθρο των προτεραιοτήτων μας στις αγορές στις αρχές του 2021, λόγω της πανδημίας και του χρόνου σε εσωτερικούς χώρους, τώρα είναι η στιγμή να αναπληρώσουμε τον χαμένο αυτό χρόνο.

Ευτυχώς, ανακαλύψαμε ότι πολλές από τις κορυφαίες τάσεις στις τσάντες που εντοπίσαμε στις πασαρέλες είναι ήδη στο κύκλωμα αγορών. Ποιες είναι, όμως, αυτές οι τάσεις;

Η υφή παραμένει μια βασική αισθητική στα αξεσουάρ, αν και οι κατασκευές μποργκ και shearling που βλέπουμε για το χειμώνα θα μεταμορφωθούν σε υφές από υφάσματα καλαθιού και βελονάκι. Τούτου λεχθέντος, θα μπορούμε να συνεχίσουμε να κουβαλάμε τις τσάντες του πάρτι και τον επόμενο χρόνο, καθώς τα φανταχτερά φινιρίσματα, συμπεριλαμβανομένων των στρας και κρόσια εξακολουθούσαν να είναι στη μόδα. Τι είναι τελικά η ζωή χωρίς λίγη λάμψη;

Παρακάτω θα δούμε ποιες τσάντες θα κλέψουν την παράσταση την επόμενη σεζόν. 

 1. Λογότυπα

Chanel

Για την άνοιξη, δεν χρειάζεται να είμαστε διακριτικοί σχετικά με την προέλευση της τσάντας μας. Η τσάντα με έντονα λογότυπα κυριάρχησε στις πασαρέλες, με μονογράμματα να επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά στον Loewe και τον Fendi και με έντονα γράμματα στον Chanel. Όπως λέει και μια παροιμία, «Αν το έχεις, δείξε το».

<a href=Fendi Baguette (£2350)" data-caption="Fendi Baguette (£2350)" data-rich-caption="Fendi Baguette (£2350)" data-credit="Fendi" data-credit-link-back="" />

2. Δέρμα

CHLOÉ© SS22 Courtesy of CHLOÉ©

Κανονικά δεν θα θεωρούσαμε κάτι τόσο κλασικό όσο μια δερμάτινη τσάντα ως «τάση», αλλά επειδή ήταν τόσο διαδεδομένη στην πασαρέλα, πρέπει να μπει στη λίστα μας. Η Chloé υπερασπίστηκε την καραμελέ απόχρωση, την οποία συνδυάζει με άλλους βουτυρένιους τόνους για γοητεία υψηλής ποιότητας.

3. Ατημέλητες

BOULOGNE-BILLANCOURT

Είτε πρόκειται για πτυχωτές είτε φουσκωμένες, οι «ατημέλητες» τσάντες βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του στυλ από τις αρχές του 2021, και μένουν και για το 2022. Η τάση εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1980, αλλά θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο και στο μέλλον. Ο Bottega Veneta συνεχίζει να επιδεικνύει τέτοιες τσάντες όπως η ruche για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2022, με τον Balmain να μπαίνει κι αυτός στο παιχνίδι.

4. Ραφές

New York Fashion Week 

Είναι αλήθεια, μερικές φορές οι πιο μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά, και αυτό συμβαίνει με αυτήν την τάση στις τσάντες. Η Chloé, η Elleme και η Altuzarra είναι μερικές από τις επωνυμίες που επανέφεραν αυτήν τη χειροτεχνική μέθοδο για το 2022. Ας ψάξουμε για ραφές με αντιθέσεις για να περισσότερο στυλ.

5. Πουγκί

Michael Kors Collection SS22 Courtesy of Michael Kors Collection

Ίσως η πιο αξιοσημείωτη μορφή τσάντας στην πασαρέλα για την άνοιξη/καλοκαίρι ήταν η bucket bag. Σχεδιαστές όπως ο Michael Kors επέλεξαν να διατηρήσουν τη δικιά τους δομημένη μορφή σε αντίθεση με τις ατημέλητες. Αυτό το αυστηρό σχήμα αλλά ευρύχωρο εσωτερικό τα καθιστά την τέλεια τσάντα για την μετάβαση από τη μέρα στη νύχτα.

6. Τσάντες πάρτυ

Lanvin 

Εάν είμαστε από τους πολλούς που επένδυσαν σε μια τζαζ τσάντα το 2021, θα χαρούμε να ακούσουμε ότι θα είναι εξίσου μοδάτες το 2022. Το καλύτερο είναι ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις διακοσμημένες και μεταλλικές τσάντες για να αναδείξουμε τις απλές εμφανίσεις μας με τζιν και σακάκι.

7. Κρόσια

Philosophy Di Lorenzo Serafini fashion show 

Ας ψάξουμε για τσάντες που έχουν κρόσσια παντού για να αγκαλιάσουν πλήρως την αισθητική αυτή ή αν μας φαίνεται υπερβολικό, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα στυλ με ασύμμετρα κρόσσια.

8. Καλοκαιρινές πλέξεις

Chloé SS22 Courtesy of Chloé

Ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να μεταφέρουμε την εμφάνισή μας από τη μια σεζόν στην άλλη είναι να αλλάξουμε την υφή της τσάντας μας. Κάθε άνοιξη/καλοκαίρι, οι πλεκτές τσάντες επιστρέφουν και το 2022 δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Και πάλι, η Chloé άνοιξε το δρόμο με την τσάντα σε στυλ τζάμπο μακραμέ. Αν και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, υπάρχουν πολλά άλλα στυλ για να δείξουμε το ενδιαφέρον μας αυτή τη στιγμή.

Πηγή: WhoWhatWear

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.