Header Ads

Τουρκία: Πιτσιρικάδες κλέβουν αυτοκίνητο και οδηγούν 1.000 χιλιόμετρα ως την Κωνσταντινούπολη

Η πόλη της Κερασούντας στις ακτές της Τουρκίας στη Μαύρη Θάλασσας και σε απόσταση 1.000 χιλιομέτρων από την Κωνσταντινούπολη.

Τρία παιδιά ηλικίας μεταξύ 12 και 15 ετών οδήγησαν σχεδόν 1.000 χιλιόμετρα απόσταση, από την επαρχία Ορντού (Kερασούντα), στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας μέχρι την Κωνσταντινούπολη, αφού έκλεψαν ένα αυτοκίνητο.

Οι ανήλικοι διέρρηξαν ένα κατάστημα εμπορίας αυτοκινήτων στην περιοχή Αλτίνορντου και έκλεψαν δύο από τα οχήματα, αφού βρήκαν όλα τα κλειδιά.

Τα τρία αγόρια πήραν πρώτα ένα καινούργιο αυτοκίνητο και περιηγήθηκαν για λίγο πριν το εγκαταλείψουν σε ένα άδειο δρομάκι. Αποφάσισαν όμως να προχωρήσουν πολύ περισσότερο με το άλλο αυτοκίνητο που διάλεξαν.

Τα τρία παιδιά, καθένα από τα οποία αναφέρθηκε ότι είχε μεγάλο αριθμό εγγραφών στο ποινικό μητρώο του(!) τελικά ξεκίνησαν για την Κωνσταντινούπολη, περίπου 950 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη τους.

Οι τρεις, που με κάποιο τρόπο κατόρθωσαν να περάσουν όλα τα διόδια και τα σημεία ελέγχου μεταξύ των πόλεων, εθεάθησαν στην περιοχή Εσεγιούρτ της Κωνσταντινούπολης, μια εργατική συνοικία στα δυτικά της ευρωπαϊκής πλευράς της πόλης.

Αδιευκρίνιστο εάν οι τρεις ασυγκράτητοι πιτσιρικάδες κοιμόντουσαν μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο όλες αυτές τις ημέρες που η τουρκική αστυνομία τους αναζητούσε.

Αργότερα, συνελήφθησαν στην περιοχή Ζεϊτίνμπουρνου της Κωνσταντινούπολης μετά από προσπάθειες που κατέβαλε επί μία εβδομάδα η ειδική ομάδα που δημιουργήθηκε για να τους πιάσει, ενώ το αυτοκίνητο βρέθηκε σε άλλη περιοχή.

«Πάντα βλέπαμε το Εσεγιούρτ στα social media και θέλαμε να το δούμε από κοντά. Ήρθαμε και περιπλανηθήκαμε εδώ», δήλωσε απαθώς ένα από τα παιδιά κατά την ανάκρισή του στο αστυνομικό τμήμα.

Οι διαδικασίες για το περιστατικό συνεχίζονται, σύμφωνα με δήλωση του Κυβερνήτη του Ορντού.

Στο μεταξύ, το κλεμμένο αυτοκίνητο επεστράφη στον ιδιοκτήτη του μετά από τις σχετικές διαδικασίες.

πηγή: Hurriyet Daily News

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.