Header Ads

Δώσε άλλον αέρα στο σπίτι σου με το κατάλληλο σύστημα κλιματισμού

Ο κλιματισμός αποτελεί τον αφανή ήρωα των περισσότερων νοικοκυριών. Πάντα εκεί, έτοιμος να δροσίσει τα καλοκαιρινά μεσημέρια και να ζεστάνει στη στιγμή τον αέρα στις κρύες χειμωνιάτικες βραδιές, συνιστά αγορά που θα σε καλύψει σε βάθος χρόνου και -φυσικά- δεν πρόκειται να μετανιώσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια να έχεις επιλέξει το κατάλληλο για τον χώρο σου σύστημα κλιματισμού. Την απόδοσή του θα την υπολογίσεις βάσει του εμβαδού που πρόκειται να καλύψει. Για όλα τα υπόλοιπα, συνέχισε να διαβάζεις γιατί ακολουθεί ό,τι καλύτερο θα βρεις στην αγορά.

Inventor Dark DRV32-09WF | 8.870 BTU

Κλέβοντας εξ αρχής την παράσταση χάρη στο «μυστηριώδες» design και το μαύρο χρώμα του, το Inventor Dark DRV32-09WF είναι ένα από τα πιο stylish κλιματιστικά της αγοράς. Όσο εντυπωσιακή κι αν είναι η εμφάνισή του ωστόσο, η λειτουργία του είναι αθόρυβη αφού χάρη στο inverter μοτέρ, δεν ακούγεται παρά ελάχιστα. Κατευθύνει τον αέρα προς τέσσερα σημεία ενώ με τον Aqua Ionizer εξουδετερώνει τη γύρη, τις οσμές και τα λοιπά αιωρούμενα σωματίδια. Με την έξυπνη προθέρμανση θα προετοιμάσει το… έδαφος για ξεκούραση ή εργασία ενώ για πιο άμεσα αποτελέσματα αρκεί η ενεργοποίηση του turbo.

Pitsos Ioli P1ZAI/P1ZAO0982W | 9.000 BTU

Το Pitsos Ioli δε μένει μόνο στη ρύθμιση της θερμοκρασίας, αλλά διασφαλίζει τη δημιουργία μίας πραγματικά υγιεινής και ευχάριστης ατμόσφαιρας. Είναι εφοδιασμένο με φίλτρο άνθρακα Bio-Cold και ιονιστή, διατηρώντας έτσι τον αέρα καθαρό από αλλεργιογόνα, οσμές και ρύπους. Η λειτουργία ύπνου θα επιτρέψει στο Ioli να συνεχίσει το έργο του όσο εσύ κοιμάσαι, ενώ αν κρίνεις ότι απαιτούνται άμεσα αποτελέσματα, δεν έχεις παρά να ενεργοποιήσεις το turbo. Η κατανάλωση μόλις 1 W σε stand by, εγγυάται πως όποτε κι αν το χρειαστείς, το κλιματιστικό σου θα είναι εκεί.

Toyotomi Izuru TRN/TRG-835ZR | 12.000 BTU

Μία ευέλικτη πρόταση στα 12.000 BTU, το Toyotomi Izuru είναι ενεργειακής κλάσης Α++/Α+++ σε ψύξη/θέρμανση, επιτυγχάνοντας μία αρκετά οικονομική απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Έρχεται με λειτουργία I FEEL, προσαρμόζοντας τη λειτουργία του ανάλογα με τη θέση του χειριστηρίου του στον χώρο. Παράλληλα, το σύστημα smartClima θα σου επιτρέψει να το ελέγξεις πλήρως μέσα από την άνεση του smartphone σου όπου κι αν βρίσκεσαι, δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα ακόμα και καθ’ οδόν για το σπίτι! Ο καθαρισμός του γίνεται με μία κίνηση ενώ τα φίλτρα ενεργού άνθρακα απομακρύνουν δυσάρεστες οσμές και βακτηρίδια.

Nuvelle NP 12INV | 12.000 BTU

Εξοπλισμένο με μια σειρά λειτουργιών που του επιτρέπουν να συνεχίσει να ψύχει και να θερμαίνει εξίσου αποδοτικά τον χώρο σου για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το Nuvelle NP 12INV είναι μία από τις πλέον έξυπνες και ανεξάρτητες προτάσεις που θα βρεις στην αγορά. Διαθέτει συστήματα αυτοκαθαρισμού και αυτοδιάγνωσης, turbo για άμεσα αποτελέσματα και απόψυξης που ενεργοποιείται μόνο όταν υπάρχει ανάγκη. Ξεκινά μόνο του σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ενώ με την ενεργοποίηση του sleep mode, θα συνεχίσει να σου προσφέρει τις υπηρεσίες του όσο εσύ ξεκουράζεσαι.

Bosch Serie 4 B1ZAI0940W/O0940W | 9.000 BTU

Το Bosch Serie 4 είναι ένα κλιματιστικό που θα συνυπάρξει άνετα μαζί σου στον ίδιο χώρο. Το inverter μοτέρ του, βλέπεις, του επιτρέπει να λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα, επιτρέποντάς σου να παραμείνεις αφοσιωμένος σε ό,τι κι αν κάνεις χωρίς κανέναν περισπασμό -από την καθημερινή σου εργασία μέχρι τις πολύτιμες ώρες του ύπνου σου. Έρχεται με φίλτρο πέντε στρώσεων (cold catalyst, ιόντων αργύρου, bio filter, ενεργού άνθρακα, αποσπώμενο φίλτρο πρόσοψης) ώστε να καθαρίζει συν τοις άλλοις και τον αέρα γύρω σου, αιχμαλωτίζοντας μικροοργανισμούς, ιούς, σωματίδια σκόνης και λοιπά αλλεργιογόνα.

Daikin Emura FTXJ/RXJ35MW | 12.000 BTU

Μία αποτελεσματική και οικονομική (ενεργειακή κλάση Α++ και Α+++ για ψύξη και θέρμανση αντίστοιχα) πρόταση για χειμώνα/καλοκαίρι, το κλιματιστικό της Daikin διαθέτει inverter μοτέρ και απόδοση 12.000 BTU. Η λειτουργία Energy Saving θα διατηρήσει τον χώρο σου στην ιδανική θερμοκρασία αποφεύγοντας παράλληλα τις σπατάλες ενέργειας, ενώ το Intelligent Eye θα ανιχνεύει διαρκώς τις κινήσεις σου βελτιστοποιώντας τις συνθήκες γύρω σου. Η υποστήριξη Wi-Fi σημαίνει ότι θα μπορείς να ελέγχεις το Emura και από το κινητό σου τηλέφωνο με το φωτοκαταλυτικό φίλτρο τιτανίου να αιχμαλωτίζει σκόνη και μυρωδιές.

Inventor Comfort MFV32-18WFI | 18.000 BTU

Ευέλικτο και αποδοτικό το Comfort MFV32-18WFI της Invertor διαθέτει ονομαστική απόδοση 18.000 BTU καλύπτοντας στο έπακρο τις ανάγκες ακόμα και των πλέον μεγάλων χώρων. Η ενεργειακή κλάση Α++ για ψύξη και Α+++ για θέρμανση εγγυώνται την οικονομική του λειτουργία ενώ την ίδια στιγμή το inverter μοτέρ χαρίζει υψηλού επιπέδου επιδόσεις σε χαμηλά επίπεδα θορύβου. Ο αισθητήρας Ecopilot ανιχνεύει την κίνηση στον χώρο κατευθύνοντας τον αέρα καταλλήλως ενώ παράλληλα το σύστημα AVOID αποτρέπει την έκθεσή σου σε ρεύματα. UCV και ιονιστής, τέλος, καθαρίζουν τον αέρα δημιουργώντας υγιεινότερες συνθήκες.

Haier Tide Green 18K | 17.060 BTU

Στα 17.060 BTU, το κλιματιστικό της Haier διαθέτει λειτουργίες αυτόματου καθαρισμού και αυτόματης διάγνωσης βλαβών που σε συνδυασμό με την ξεκούραστη συντήρηση θα του επιτρέψουν να φροντίσει για την ψύξη και τη θέρμανση (ενεργειακή κλάση Α++ και Α+++ αντίστοιχα) του σπιτιού και του γραφείου σου σε βάθος χρόνου. Διαθέτει μοτέρ inverter προσφέροντας κορυφαία απόδοση με πολύ χαμηλό θόρυβο -που μάλιστα μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 19 dB! Έρχεται με πιστοποίηση Eurovent και διαθέτει δύο εξόδους για καλύτερη κάλυψη του χώρου σου.

Juro-Pro Oxygen Eco II 9K | 9.000 BTU

Το Oxygen Eco II 9K αποτελεί μία λύση που θα καλύψει στο έπακρο τις ανάγκες του χώρου σου για κλιματισμό. Με απόδοση 9.000 BTU και ενεργειακή κλάση Α++ για ψύξη και Α+++ για θέρμανση, το κλιματιστικό της Juro-Pro διαθέτει inverter μοτέρ με λειτουργία Turbo για ταχύτερα αποτελέσματα όταν τα χρειάζεσαι. Η λειτουργία I FEEL προσαρμόζει τη θερμοκρασία του χώρου ανάλογα με την απόσταση του ασύρματου χειριστηρίου προκειμένου να… νιώθεις τη διαφορά, ενώ η υποστήριξη Wi-Fi θα κάνει τη ζωή σου απείρως ευκολότερη.

Midea Xtreme Save Lite AG-18NXD0 | 18.000 BTU

Μια high-end πρόταση που εγγυάται κορυφαίας ποιότητας κλιματισμό, το Xtreme Save Lite AG-18NXD0 διαθέτει απόδοση 18.000 BTU και ενεργειακή κλάση Α++ για ψύξη και Α+++ για θέρμανση. Διαθέτει πιστοποίηση Eurovent έτσι ώστε να συμβαδίζει με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ενώ χάρη στο inverter μοτέρ του συνδυάζει την υψηλή απόδοση με τον χαμηλό θόρυβο. Η λειτουργία Follow Me του επιτρέπει να ρυθμίζει τη θερμοκρασία βάσει συνθηκών περιβάλλοντος ενώ, τέλος, η υποστήριξη Wi-Fi θα σου δώσει τη δυνατότητα να το διαχειριστείς εύκολα και γρήγορα από το smartphone ή το tablet σου.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.