Header Ads

Μπερνς για Κουφοντίνα: Η ελληνική κυβέρνηση έχει δίκιο, καλά κάνει και αρνείται

.

Ισχυρή θέση διατύπωσε ο Aμερικανός πρώην πρέσβης στην Αθήνα, Νίκολας Μπερνς, σχετικά με την υπόθεση Κουφοντίνα. 

Σύμφωνα με την ανάρτησή του στο Twitter, η ελληνική κυβέρνηση πράττεισωστά που δεν κάνει το χατίρι στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Θυμίζοντας το παρελθόν του καταδικασθέντος, γράφει πως η τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» είχε δολοφονήσει πέντε μέλη του προσωπικού της αμερικανικής πρεσβείας μεταξύ 1975-1991, καθώς και πολλούς Έλληνες. Τελειώνει το μήνυμά του με την φράση: «Δεν θα ξεχάσουμε».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκολας Μπερνς στο Twitter έχει ως εξής:

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει δίκαιο να αρνείται να κάνει το χατίρι στον καταδικασθέντα Δημήτρη Κουφοντίνα. Αυτός και η τρομοκρατική ομάδα του, 17 Νοέμβρη, δολοφόνησαν πέντε μέλη του προσωπικού της αμερικανικής πρεσβείας μεταξύ 1975-1991, καθώς και πολλούς Έλληνες. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

Στην ανάρτησή του αυτή, υπάρχει βροχή απαντήσεων με πολλά αρνητικά αλλά και κάποια θετικά σχόλια.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.