Header Ads

Τα διαφορετικά Χριστούγεννα της Μεγάλης Βρεταννίας

Μεγάλη Βρεταννία

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, αυτή τη φορά όμως χωρίς την παρουσία κοινού σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα.

 Η εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του χώρου, οι αστραφτερές γιρλάντες, τα περίτεχνα στολίδια και τα περισσότερα από 20 χιλιάδες λαμπάκια που περιστοιχίζουν το πανύψηλο έλατο δημιουργούν ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό.  

Μεγάλη Βρεταννία

Μπορεί αυτή τη φορά να μην ήταν εφικτό να παρευρεθούν οι αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες και οι χώροι υποδοχής να μην πλημμύρισαν με τις μελωδίες από τα τραγούδια της παιδικής χορωδίας, όμως ο σκοπός της φωταγώγησης διατήρησε το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα. Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία φέτος θα υποστηρίξει την περιοχή των Σερρών, η οποία έχει πληγεί βαριά από την πανδημία του Covid-19. Πιο συγκεκριμένα, από 01/12/2020 και για τους επόμενους 7 μήνες σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια του ξενοδοχείου και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται 1.50 ευρώ στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για τη στήριξη της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών με σκοπό τη συνεισφορά στις ανάγκες της μονάδας για ιατρικό εξοπλισμό.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.