Header Ads

Αυτά είναι τα πιο πολύτιμα δώρα που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας φέτος

New Year, New You road sign green

Αναρωτιέσαι ποιες κινήσεις θα σε οδηγήσουν επιτυχημένα προς το κλείσιμο του χρόνου ώστε να μπεις με τις ευνοϊκότερες προϋποθέσεις στη νέα δεκαετία. Έχεις δίκιο να θέλεις αυτά τα Χριστούγεννα χρόνο για τον εαυτό σου, γιατί η ηρεμία και η σταθερότητα θα σε οδηγήσουν στην αυτοεπίγνωση που χρειάζεσαι για να μπεις με το... δεξί στο 2020!

Ξέρω πως έχουμε όλοι περάσει δύσκολα, αλλά η αίσθηση της δυσκολίας είνα πολύ πιο εσωτερικευμένη όταν τη δουλεύεις. H δυσκολία χτίζει τον χαρακτήρα σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην επηρεάζεσαι τόσο πολύ από τη γνώμη των άλλων. Με τέτοιο τρόπο ώστε να ξέρεις πια ποιος είσαι. Μετά από πολλή πίεση και μάχες σε όλα τα επίπεδα, αυτά τα Χριστούγεννα δύο τουλάχιστον πράγματα τα χρωστάς σε εσένα!

1. Να σέβεσαι τον εαυτό σου και την υγεία σου, γιατί είναι ό,τι πολυτιμότερο έχεις. Σε προσκαλώ να αφιερώσεις λίγες ώρες από το χρόνο σου ώστε να πας στο γιατρό και να κάνεις εξετάσεις. Να κλείσεις τη χρονιά γνωρίζοντας πού είσαι γιατί δεν μπορείς να πας πουθενά αν δεν ξέρεις πού πραγματικά βρίσκεσαι.

2. Βγάλε δύο ώρες στην άκρη για να καταγράψεις ανά μήνα τι έχεις πετύχει αυτή τη χρονιά. Πάρε το ημερολόγιό σου για να είσαι συγκεκριμένος και για να μην παραλείψεις κάτι από τις μικρές ή μεγάλες νίκες για τις οποίες είσαι περήφανος. Αφού τελειώσεις την καταγραφή, διάβασέ τις φωναχτά για να συνειδητοποιήσεις πόσα θαύματα έχεις καταφέρει!

Καλή και γεμάτη εσωτερική αναζήτηση νέα χρονιά!

 

 

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.