Header Ads

Η «εμφάνιση» - έκπληξη του Άρτσι στο πρώτο podcast της Μέγκαν και του Χάρι

Στο πρώτο τους podcast που κυκλοφόρησε στο Spotify, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ευχαρίστησαν τους εργαζομένους σε κρίσιμους τομείς και έστειλαν μήνυμα εμψύχωσης στους ανθρώπους που υπέφεραν κατά τη διάρκεια της πανδημίας το 2020.

Ο Χάρι και η Μέγκαν φιλοξένησαν στην διαδικτυακή τους ραδιοφωνική μετάδοση προβληματισμούς και ελπίδες για τη νέα χρονιά από τους φίλους τους, Έλτον Τζον, τον παραγωγό και ηθοποιό Τάιλερ Πέρι, την πρωταθλήτρια τένις Ναόμι Οσάκα και άλλες διασημότητες, καλλιτέχνες και συγγραφείς.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου 33 λεπτών, το ζευγάρι ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη, εκείνους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή και όσους έκαναν θυσίες κατά τη διάρκεια της δύσκολης αυτής χρονιάς.

«Από εμάς, θα πω ό,τι και αν σας φέρνει η ζωή, εμπιστευτείτε μας όταν λέμε, η αγάπη κερδίζει», είπε η Μέγκαν.

«Η αγάπη πάντα κερδίζει», πρόσθεσε ο Χάρι.

Ωστόσο, το podcast τελείωσε με την εμφάνιση - έκπληξη από τον γιο του ζευγαριού, τον 19 μηνών Άρτσι. Με την καθοδήγηση των γονιών του ο Άρτσι είπε στο μικρόφωνο «Ευτυχισμένη... η Νέα ... Χρονιά!», με αμερικάνικη προφορά. 

Είναι η πρώτη φορά που ακούγεται δημόσια η φωνή του παιδιού. 

Η Μέγκαν και ο Χάρι παραιτήθηκαν από τα βασιλικά  καθήκοντα και εγκαταστάθηκαν στις ΗΠΑ στις αρχές του 2020, επιθυμώντας να διαμορφώσουν έναν νέο ρόλο για τους ίδιους, εκτός των αυστηρών περιορισμών που διέπουν τη ζωή στον βρετανικό βασιλικό οίκο.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.