Header Ads

Ο Γκασπάρ Νοέ σκηνοθετεί για τον Saint Laurent την Σαρλότ Ράμπλινγκ (με Ντόνα Σάμερ)

Η Σαρλότ Ράμπλινγκ είναι η πρωταγωνίστρια στο νέο φιλμάκι του Saint Laurent, με τίτλο «Summer of ’21» για την καλοκαιρινή κολεξιόν, που κατά παράδοση παρουσιάζεται αυτήν την εποχή. 

Το διάρκειας οκτώ λεπτών βίντεο, τη δημιουργία του οποίου ανέθεσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Άντονι Βακαρέλο στον Γάλλο σκηνοθέτη, Γκασπάρ Νοέ, ξεκινά με μία νεαρή γυναίκα που τρέχει και φωνάζει τρομοκρατημένη μέσα σε ένα δάσος.

Υπό τους ήχους του «I Feel Love» της Ντόνα Σάμερ, η γυναίκα μπαίνει σε ένα σπίτι. Στο επόμενο πλάνο εμφανίζεται η Σαρλότ Ράμπλινγκ, σε έναν χώρο σαν καμαρίνι θεάτρου, με χαμηλό φωτισμό και βαθυκόκκινα, αισθησιακά χρώματα, ντυμένη με μία τουνίκ με φτερά, ενώ στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού βρίσκονται μοντέλα που περπατούν ή χαλαρώνουν, ντυμένα με τις δημιουργίες του οίκου. 

Το φιλμάκι τελειώνει με τα μοντέλα να χειροκροτούν τη διάσημη ηθοποιό, που σαν μυστηριώδη ιέρεια, βρίσκεται στη σκηνή ενός θεάτρου γεμάτη ροδοπέταλα. 

Η ατμόσφαιρα «θυμίζει τις πρώτες μπουτίκ Saint Laurent στη Rive Gauche της δεκαετίας του εξήντα», αναφέρεται στη σύνοψη της ταινίας. 

Η πρώτη ταινία μικρού μήκους του Γκασπάρ Νοέ για τον Saint Laurent, με τίτλο «Lux Æterna», είχε κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το 2019.

Με πληροφορίες από Variety 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.