Header Ads

Το μήνυμα του πρώην αλκοολικού Άντονι Χόπκινς για τα 45 χρόνια αποχής: Συνεχίστε τον αγώνα

Ο Άντονι Χόπκινς γιόρτασε την επέτειο των 45 χρόνων αποχής από το αλκοόλ με ένα συγκινητικό μήνυμα προς τους νέους. 

Σε βίντεο το οποίο δημοσίευσε στο instagram στις 29 Δεκεμβρίου, ο κορυφαίος, βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην «κλήση αφύπνισης» που είχε πριν από μισόν αιώνα. 

«Λοιπόν, έρχεται η νέα χρονιά. Ήταν ένα δύσκολο έτος, γεμάτο θλίψη και λύπη για πολλούς, πολλούς, πολλούς ανθρώπους. Αλλά σαν σήμερα, πριν από 45 χρόνια, είχα μια κλήση αφύπνισης», λέει ο Χόπκινς, προσθέτοντας ότι εκείνη την εποχή, «όδευε προς την καταστροφή».

«Έπινα μέχρι θανάτου. Δεν κάνω κήρυγμα, αλλά έλαβα ένα μήνυμα, μια μικρή σκέψη που έλεγε, ”θέλεις να ζήσεις ή να πεθάνεις;” και είπα, ”Θέλω να ζήσω”. Και ξαφνικά ήρθε η ανακούφιση, και η ζωή μου έγινε καταπληκτική, και μπορεί να έχω δύσκολες μέρες και λίγες αμφιβολίες, αλλά στο τέλος, λέω μείνε εκεί». 

Ο Άντονι Χόπκινς ενθάρρυνε τους νέους ανθρώπους να μην παραιτηθούν. «Συνεχίστε τον αγώνα. Να είστε τολμηροί και θα λάβετε βοήθεια. Αυτό με κράτησε στη ζωή μου», κατέληξε ο αγαπημένος ηθοποιός, στέλνοντας ευχές για καλή χρονιά. 

Στις 31 Δεκεμβρίου ο Άντονι Χόπκινς έχει γενέθλια -θα γιορτάσει τα 83 του χρόνια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλά δημόσια για το πρόβλημα της εξάρτησης από το αλκόολ και τη μάχη που έδωσε. Το 2018, σε ομιλία του στην οργάνωση LEAP Foundation, είχε δηλώσει ότι η θρησκεία τον βοήθησε να παραμείνει νηφάλιος. 

«Πιστεύω ότι είμαστε ικανοί για πάρα πολλά. Κρίνοντας από τα βιώματα μου, ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή είναι αυτή που είναι, γιατί θα έπρεπε να είχα πεθάνει στην Ουαλία, μεθυσμένος ή κάπως έτσι». 

Πηγή: People

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.