Header Ads

Τέξας: Κλείδωναν τα παιδιά τους σε κλουβί σκύλων και τα άφηναν νηστικά

Το κατηγορούμενο ζευγάρι.

Οι γονείς τεσσάρων παιδιών στην πόλη Ρόουμ του Τέξας, συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν σοβαρότατες κατηγορίες, καθώς και τα τέσσερα παιδιά τους βρέθηκαν υποσιτισμένα και δύο εξ αυτών κλειδωμένα σε κλουβί για σκύλους.

Το πρωί της περασμένης Τρίτης, οι βοηθοί του Σερίφη της πόλης πήγαν στο σπίτι της οικογένειας, μετά από τηλεφώνημα για περιστατικό βίας. Οι γονείς, ηλικίας 24 ετών και οι δύο, άνοιξαν την πόρτα τους και οι αστυνομικοί είδαν ότι το πρόσωπο του άντρα ήταν γεμάτο γρατζουνιές. Κι ενώ εκείνοι μιλούσαν στο ζευγάρι, ένας άλλος αστυνομικός που έψαξε το σπίτι βρήκε τέσσερα παιδιά, ηλικίας από ενός έως πέντε ετών. Τα δύο μεγαλύτερα ήταν κλειδωμένα σε ένα κλουβί για σκύλους, διαστάσεων 1Χ1 μέτρο. Ολα τα παιδιά ήταν υποσιτισμένα και καλυμμένα με παχύ στρώμα βρώμας. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την γυναίκα, η οποία ήταν μητέρα όλων των παιδιών και τον άντρα, ο οποίος ήταν πατέρας το ενός. Εκτός από τις κατηγορίες για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, η γυναίκα κατηγορείται και για τον τραυματισμό του άντρα.

«Είναι η χειρότερη περίπτωση κακοποίησης ανηλίκων που έχω δεί στα 44 χρόνια της υπηρεσίας μου», δήλωσε ο Σερίφης της πόλης. 

Το ζευγάρι παραμένει στην φυλακή, ενώ τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για εξετάσεις, πριν προχωρήσουν οι διαδικασίες για την υιοθέτησή τους. 

David Moye / HuffPost US
Από το Blogger.