Header Ads

ΑΣΕΠ: Χάος με τα αποτελέσματα της 3Κ - Στην αναμονή χιλιάδες κόσμου

ΑΣΕΠ: Χάος με τα αποτελέσματα της 3Κ - Στην αναμονή χιλιάδες κόσμου

ΑΣΕΠ: Εκνευρισμό προκαλεί το «ράβε - ξήλωνε» και η ατελείωτη αναμονή για τα οριστικά αποτελέσματα της 3Κ/2018, παρκάροντας στο ...περίμενε χιλιάδες ανθρώπους.

Μπορεί η τελευταία ενημέρωση από το ΑΣΕΠ να έλεγε για Φεβρουάριο, αλλά από ότι φαίνεται η διαδικασία ελέγχου θα καθυστερήσει ακόμα κάποιους μήνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Απρίλιο κλείνει ακριβώς ένας χρόνος από την έναρξη της διαδικασίας.

Την ίδια στιγμή στους δήμους υπάρχει πρόβλημα με τους προσωρινούς επιτυχόντες καθώς έχουν διαπιστωθεί δεκάδες πλαστά έγγραφα από τις υπηρεσίες των δήμων. Μάλιστα πολλοί δήμαρχοι έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους για τυχόν επιπτώσεις που μπορεί να έχουν από την όλη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά την συνάντηση του Ιανουαρίου μεταξύ ΠΟΕ-ΟΤΑ, διοίκησης αλλά και εργαζόμενων του ΑΣΕΠ, ναι μεν ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής είχε μιλήσει αρχικά για την 28η Φεβρουαρίου, ωστόσο μετά από παρέμβαση των εργαζομένων αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι είναι πιθανόν οι οριστικοί πίνακες να ανακοινωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, ενώ και αυτό το ενδεχόμενο φαντάζει άτοπο με τις πιθανότητες να δείχνουν Απρίλη.

Διαβάστε επίσης: Προκήρυξη ΣΟΧ του ΑΣΕΠ για θέσεις εργασίας στο Εθνικό γυμναστήριο Αθηνών

Σιάρκος Μάκης
Από το Blogger.