Header Ads

Ξόδεψε 30.000 δολάρια σε χειρουργικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην Μέγκαν Μαρκλ

Μια μητέρα στην Αμερική, 36 ετών, ξόδεψε το ποσό των 30.000 δολλάριων (~27.000 ευρώ) σε πλαστικές επεμβάσεις, για να μοιάσει στην δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στην Daily Mail, η Χότζι Γκριρ, είναι μια δικηγόρος από το Τέξας η οποία υποβλήθηκε σε πάρα πολλές επεμβάσεις για να πλησιάσει όσο περισσότερο γίνεται την εμφάνιση της Μαρκλ.

«Είναι μια πανέμορφη γυναίκα και θέλω να αποκτήσω τα ίδια χαρακτηριστικά προσώπου με εκείνη».

Η αγάπη της Γκριρ για την δούκισσα ξεκίνησε όταν την είδε να παίζει στην δραματική σειρά Suits και οι φίλοι της, της έλεγαν διαρκώς πόσο πολύ της μοιάζει. Η ίδια πιστεύει ότι η αλλαγή στην εμφάνισή της θα βοηθήσει την αυτοπεποίθησή της και θα αρχίσει να βγαίνει και πάλι ραντεβού.

«Το σώμα μου έχει αλλάξει από τότε που γέννησα και η αυτοεκτίμησή μου έχει μειωθεί. Ελπίζω με αυτόν τον τρόπο να αποκτήσω την αυτοπεποίθηση που χρειάζομαι», δήλωσε η ίδια. 

Η Γκριρ έκανε λιποαναρρόφηση και ρινοπλαστική για να αλλάξει την εικόνα της. Όταν βγήκε από το χειρουργείο και είδε την εικόνα της μέσω της κάμερας στο κινητό της, δήλωσε πως μπορούσε ήδη να διακρίνει τις αλλαγές στο πρόσωπό της.

Όσο απίστευτη και να ακούγεται η ιστορία της, η Γκριρ δεν είναι η μόνη γυναίκα που πέρασε όλες αυτές τις διαδικασίες για να μοιάσει στην δούκισσα του Σάσσεξ. Η Ρενέ Γουίλιαμς, είναι μια 33χρονη μεσσίτης που επίσης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αποκτήσει χαρακτηριστικά της Μαρκλ.

Οι δύο γυναίκες αποκάλυψαν τις αλλαγές στο σώμα τους, σε ένα βρετανικό πάρτι που διοργάνωσε ο χειρούργος τους, Δρ. Ρόουζ. Οι δύο γυναίκες στάθηκαν δίπλα σε αποκόμματα από χαρτόνι με την εικόνα της Μέγκαν και συνέκριναν τα νέα προφίλ τους με τα δικά της.

Και οι δύο ανέφεραν πως είναι πολύ πιο ευτυχισμένες με τη νέα τους εμφάνιση και ενώ συνειδητοποιούν ότι δεν είναι ακριβώς όπως η πρώην ηθοποιός, είναι αρκετά ικανοποιημένες με την αλλαγή.

 (Πηγή: Daily Mail)

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.