Header Ads

Κοζάνη: Φιλανθρωπική συναυλία από τους μαθητές του  3ο ΓΕΛ

Κοζάνη: Φιλανθρωπική συναυλία από τους μαθητές του  3ο ΓΕΛ 

 Συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνουν οι μαθητές των τμημάτων Α1 και Β2 του 3ουΓΕΛ Κοζάνης, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης, στις 8 το βράδυ. Για  7η χρονιά το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης συνεχίζει τις εκδηλώσεις με αυτό το χαρακτήρα θέλοντας να στηρίξει συμμαθητές τους και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα είτε οικονομικής φύσης, είτε υγείας. Δίνοντας τον τίτλο «Ταξιδεύοντας με το νερό και την μουσική» στην φιλανθρωπική εκδήλωση, οι μαθητές διοργανώνουν μια συναυλία όπου θα συμμετέχουν η χορωδία και το μουσικό σχήμα του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης, τα Μουσικά Σχολεία της Πτολεμαΐδας και της Σιάτιστας, το συγκρότημα Night Rains και ο τραγουδοποιός Μάκης Σεβίλογλου.

Οι μαθητές δηλώνουν ιδιαίτερα  χαρούμενοι για την προετοιμασία και την εκδήλωση που ετοίμασαν με την βοήθεια των καθηγητών τους, για καλό σκοπό, όπως υπογράμμισαν μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να συνδράμουν όσο περισσότερο γίνεται με την αγορά εισιτήριου που ανέρχεται στα 2 ευρώ.

Μέσα από το μάθημα «βιωματικές δράσεις» τα παιδιά μπαίνουν στην διαδικασία εκτός ημερησίου προγράμματος του σχολείου  να διοργανώνουν εκδηλώσεις προσφέροντας την βοήθειά τους. Ενώ η ομαδική και συλλογική προσπάθεια μόνο θετικά μπορεί να φέρει σε όλους όσους συμμετέχουν στην διοργάνωση.

Όλοι μαζί μπορούμε για ένα καλύτερο αύριο τόνισαν οι μαθητές Νατάσσα Γρηγοριάδου, Δημήτρης Ελευθεριάδης, Παναγιώτης Εμμανουηλίδης και ο Αποστόλης Θέος, υπογραμμίζοντας ότι για μια ακόμη φορά θα ανταποκριθεί η κοινωνία και όλοι θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια όπως άλλωστε το έχουν κάνει και στο παρελθόν.

Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ενώ χορηγός προβολής είναι η ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη – Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ert.gr

ΠΗΓΗ: http://www.ert.gr/?p=1427508
Από το Blogger.