Header Ads

Η Μέγκαν και το πάρτι των 200.000 δολαρίων με Σερένα Γουίλιαμς και Αμάλ Κλούνεϊ

Η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στο Λονδίνο (με ιδιωτικό τζετ), μετά από το «μυστικό» πενθήμερο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, το πρώτο μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι και τα βρετανικά ταμπλόιντ ασχολούνται πλέον, εκτός των άλλων, με το κόστος του baby shower.

Το ταξίδι της δούκισσας του Σάσεξ στη Νέα Υόρκη συνδυάστηκε με το πάρτι που οργάνωσαν οι φίλες της -με πρώτες και καλύτερες τις Σερένα ΓουίλιαμςΑμάλ Κλούνεϊ και Αμπιγκέιλ Σπένσερ- για τον ερχομό του μωρού.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το πάρτι κόστισε 200.000 δολάρια, αλλά τα έξοδα κάλυψαν οι καλές φίλες της Μέγκαν, παρότι σύμφωνα με άλλα ΜΜΕ, το συνολικό κόστος του ταξιδιού της -μετάβαση, διανομή σε σουίτα, μετακινήσεις, προσωπική ασφάλεια, γεύματα, δώρα κλπ- άγγιξε το μισό εκατομμύριο

Σε κάθε περίπτωση, μόνο η penthouse σουίτα στην οποία έγινε το baby shower κοστίζει 75.000 τη βραδιά (!). 

Όσο για την εμφάνιση της, που επίσης σχολιάστηκε, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, ήταν σε εντελώς διαφορετικό στιλ από αυτό που συνηθίζει επί βρετανικού εδάφους. 

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η βρετανική Vogue «πέντε μέρες ήταν αρκετές για να αλλάξει η Μέγκαν το στιλ της».

Το δημοσίευμα αναφέρεται στις φωτογραφίες της δούκισσας την ώρα που αναχωρεί από το Mark Hotel, σε σουίτα του οποίου είχε καταλύσει, με προορισμό το αεροδρόμιο.

Η Μέγκαν έχει επιλέξει μία casual αθλητική εμφάνιση, που παραπέμπει «περισσότερο στη σταρ ηθοποιό, παρά στη «βασιλική περσόνα» που παρουσιάζει στους Βρετανούς». 

Η Μέγκαν έχει μόλις δύο ημέρες στη διάθεση της για να ξεκουραστεί, καθώς υπάρχει ακόμη ένα προγραμματισμένο ταξίδι, αυτή τη φορά μετά του συζύγου της. Το Σάββατο το ζεύγος αναχωρεί για Μαρόκο. 

Η Αμάλ Κλούνει στα κόκκινα μετά το baby shower. Η Σερένα Γουίλιαμς. Η Αμπιγκέιλ ΣπένσερΗ Τζέσικα Μαλρόνεϊ, η Καναδή fashion stylist και μία από τις επιστήθιες φίλες της Μέγκαν. 
Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.