Header Ads

Μπλόκο Φιλώτα: Κλείσιμο του δρόμου – Μηχανοκίνητες “επισκέψεις” στους υπουργούς

329085683_917246773045963_3424489292441704203_n

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες από την ανατολική Εορδαία και το Αμύνταιο, που έχουν συγκεντρωθεί από την περασμένη Τρίτη στον κόμβο του Φιλώτα Αμυνταίου. Το απόγευμα της Πέμπτης έκλεισαν για 15 λεπτά συμβολικά τον δρόμο Φλώρινας- Κοζάνης, μοιράζοντας σακούλες με μήλα, μαζί με την λίστα με τα αιτήματά τους, στους οδηγούς που χρειάστηκε να σταματήσουν.

Παρόμοιες κινήσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση των αγροτών, θα γίνονται καθημερινά, σε συνεννόηση με τους αγρότες στα μπλόκα της υπόλοιπης Ελλάδας και την ΠΕΜ.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο μπλόκο, στην οποία συμμετείχαν και το Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ), ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ (ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ) και το συνδικάτο εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων Πτολεμαΐδας (ΣΕΥΠΕ), που στηρίζουν τον αγώνα των αγροτών, αποφασίστηκε να γίνουν δύο μηχανοκίνητες πορείες με συλλαλητήριο το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ξεκινώντας στις 12:30 από το μπλόκο με κατεύθυνση τον Δήμου Αμυνταίου, όπου θα παρευρίσκεται ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 9:30 στην Φλώρινα έξω από το κτίριο της Π.Ε. Φλώρινας, όπου θα βρίσκεται ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς .

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.