Header Ads

Κοζάνη: Διαψεύδει ο Γ. Αμανατίδης τα σενάρια για κάθοδό του στην αυτοδιοίκηση

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ, Γιώργος Αμανατίδης κάθε σενάριο που τον θέλει να αφήνει την κεντρική πολιτική σκηνή, εφόσον δεν εκλεγεί στην επόμενη Βουλή και να είναι υποψήφιος, είτε ως δήμαρχος Κοζάνης, είτε ως περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

«Είμαι παιδί της αυτοδιοίκησης και έχω εργαστεί γι’ αυτήν και ποτέ δεν έχω σκεφτεί το Δήμο Κοζάνης, αλλά δε με απασχολεί και το θέμα της Περιφέρειας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αμανατίδης προσθέτοντας ότι στηρίζει τον περιφερειάρχη και θέλει «να πάει καλά ώστε να πάει καλά η Δυτική Μακεδονία». Αναφερόμενος στην παρουσία του υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, στην εκδήλωση που διοργανώνει το Σάββατο στις 19:00, στο οικογενειακό κέντρο Doufas, ο βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ, τόνισε «πως σε καμία περίπτωση ο ίδιος δεν είχε σκεφτεί πως θα γινόταν τέτοιες σκέψεις», όταν τον κάλεσε να παραστεί για τον απολογισμό του έργου ως βουλευτής Κοζάνης.

Επίσης πρόσθεσε ότι «θεωρεί πως οι πολίτες θα τον επανεκλέξουν στη Βουλή, εκτιμώντας τις προσπάθειες που κατέβαλε όλα αυτά τα χρόνια στο Κοινοβούλιο προς όφελος της περιοχής και των πολιτών».

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.