Header Ads

Κοζάνη: Παρουσία του Θ. Σκυλακάκη η εκδήλωση «Ευκαιρίες και Προοπτικές του Ελλάδα 2.0»

Εκδήλωση με τίτλο «Ευκαιρίες και Προοπτικές του Ελλάδα 2.0», διοργανώνουν στην Κοζάνη, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Υπουργείο Οικονομικών και η Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, στις 16:00, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού, θα μιλήσουν, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας, Δημήτρης Κοεμτζόπουλος και θα συντονίζει η δημοσιογράφος Δέσποινα Αμαραντίδου. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι στο you tube και την σελίδα στο Facebook του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας.

Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Υπουργού είναι το παρακάτω:

13:00   Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Θόδωρου Σκυλακάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Κασαπίδη, στη Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας (ΖΕΠ) Κοζάνης.

13:45   Koπή βασιλόπιτας με εργαζόμενους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία του Υπουργού κ. Θ. Σκυλακάκη, του Γραμματέα κ. Λιάπη και του Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη.

14:00  Συνάντηση-συζήτηση με Δημάρχους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής», στη ΖΕΠ Κοζάνης.

15:00  Συνάντηση-συζήτηση με Προέδρους των ΕΒΕ, ΓΕΩΤΕ, Τ.Ε.Ε. και Ο.Ε. της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.