Header Ads

Εγκαινιάστηκε το επιχειρηματικό πάρκο της Κοζάνης

Παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποiήθηκαν τα εγκαίνια του επιχειρηματικού πάρκου της Κοζάνης στην ΒΙ.ΠΕ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το νέο Επιχειρηματικό Πάρκο Τύπου Β, που ενεργοποιείται στην Κοζάνη, αναμένεται να αποτελέσει, λόγω της απολιγνιτοποίησης, πόλο έλξης για μεγάλες επιχειρήσεις, που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή.

Εγκαινιάζεται το Επιχειρηματικό Πάρκο Κοζάνης της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ

“Μου ανέθεσε ο πρωθυπουργός ένα σπουδαίο έργο σε μια περιοχή, που δεν είχε δοθεί ιδιαίτερη προσοχή”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Νίκος Παπαθανάσης, κατά την διάρκεια της τελετής των εγκαινίων. “Από το 2019 είδαμε, ότι τα επιχειρηματικό πάρκα έπρεπε να αλλάξουν τρόπο λειτουργίας. Δεν έχουμε πάρκα για να ξεκινήσουν γρήγορα οι επενδύσεις. Είναι δέσμευση μας να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερα πάρκα σε περιοχές της ΔΕΗ. Η λιγνιτική παραγωγή θα συνεχίσει λόγω του πολέμου και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την κορδέλα έκοψαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης και ο Υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος.

ΕΡΤ Κοζάνης – Σύνταξη: Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.