Header Ads

ΔΕΗ: Πράσινο φως για έκτακτες προσλήψεις

ΔΕΗ: Πράσινο φως για έκτακτες προσλήψεις

Πρόκειται για 16 έκτακτεσ προσλήψεις στη ΔΕΗ και συγκεκριμένα στο Συγκρότημα Νέστου.

Το Συγκρότημα Νέστου ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 8 μηνών, συνολικά δεκαέξι (16) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Συγκροτήματος Νέστου, που εδρεύει στο δήμο Παρανεστίου του Νομού Δράμας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα της ανακοίνωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ Δ.Ε.Η. Α.Ε. ΣΟΧ – ΛΙΓ/ΧΕΙΑ, ΑΗΣ/ΥΗΣ,ΑΣΠ/ΤΣΠ και να την υποβάλουν, αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις a.theodoridis@dei.gr &
e.karamanis@dei.gr και κατ΄εξαίρεση μόνο ως ύστατη επιλογή, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΕΗ Α.Ε. / ΔΕΘΥΠ / ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΝΕΣΤΟΥ, Τ.Θ. 201, Τ.Κ. 66100 Δράμα, υπόψη κου Θεοδωρίδη Αχιλλέα (τηλέφωνο επικοινωνίας: 25210 61681).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία αποστολής του ηλεκτρονικού μηνύματος και στην κατ’ εξαίρεση ταχυδρομική συστημένη αποστολή, με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.

Κάντε αίτηση ΕΔΩ

#ΔΕΗ #ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.