Header Ads

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Κοζάνης (video)

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά η νεα σχολική χρονιά και στα σχολεία της ΠΕ Κοζάνης, όπως δήλωσε η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βασιλική Βόντζα στην διάρκεια του αγιασμού στο 4ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης.

Η κ. Βόντζα τόνισε, οτι μετά τις δυσκολίες που ξεπέρασαν όμως όπως υπογράμμισε, οι εκπαιδευτικοί λόγω της πανδημίας, “η φετινή χρονιά ξεκινά με το σύνολο των εκπαιδευτικών στις θέσεις τους, πλην ορισμένων εξαιρέσεων με τα κενά να καλύπτοντα άμεσα. Οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία τους σήμερα και από αύριο θα ξεκινήσουν τα μαθήματα”.

Ο Διευθύντρια έκανε αναφορά ακόμα στα 2 μουσικά σχολεία και το καλλιτεχνικό Γυμνάσιο που λειτουργούν στον Νομό, σημειώνοντας ότι θα λειτουργήσουν με τον καλύτερο τρόπο και την στήριξη των Δήμων. Η κ. Βόντζα σημείωσε ακόμα πως με συνέργεια συλλογική συνείδηση θα χτιστεί και η νεα χρονιά.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Παπαδόπουλος, που ευχήθηκε για μια χρονιά χωρις covid τονίζοντας ότι “οι εκπαιδευτικοί έχουν ήδη τοποθετηθεί, τα βιβλία βρίσκονται ήδη στις σχολικές μονάδες”, ενώ εξήρε το εν λόγω σχολείο για τις επιτυχίες των μαθητών στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, που είναι το πρώτο σε όλη την Δυτ.Μακεδονία.

Καλή σχολική χρονιά με ανοιχτά σχολεία ευχήθηκε η Αντιδήμαρχος Νούλα Τουμπουλίδου.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.