Header Ads

Προσλήψεις από την Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης, αναλυτικά η προκήρυξη

Προσλήψεις από την Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης, αναλυτικά η προκήρυξη

Η Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης προσλαμβάνει εργατοτεχνίτες με εμπειρία σε αναστηλώσεις αρχαίων μνημείων και εργάτες

Η Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης προκηρύσσει την πρόσληψη 3 ατόμων με σκοπό την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 1: «Αναστηλωτικές εργασίες συντήρησης στα μνημεία της Ακρόπολης».

Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΟΧ) για χρονικό διάστημα 6 μηνών.

Ειδικότητες

Οι ειδικότητες για την συγκεκριμένη προκήρυξη είναι οι ακόλουθες:

ΔΕ Εργατοτεχνιτών με εμπειρία σε αναστηλώσεις αρχαίων μνημείων - 2 θέσεις
ΥΕ Εργατών με εμπειρία σε αρχαιολογικά έργα - 1 θέση

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ysma.proslipsis@culture.gr, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Πολυγνώτου 10, απευθύνοντάς την υπόψιν κ. Χ. Παπανικολάου (τηλ. επικοινωνίας:210 3243 427, 3251620, εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από [27.9.2022] έως [1.10.2022] ). Επισημαίνεται ότι η αυτοπρόσωπη κατάθεση της αίτησης δεν θα είναι δυνατή το Σάββατο 1.10.2022 διότι η υπηρεσία είναι κλειστή, και η κατάθεση των αιτήσεων για την συγκεκριμένη ημέρα θα γίνεται είτε ηλεκτρονικά, είτε μέσω ταχυδρομείου.

Η σύμβαση εργασίας θα αφορά σε χρονικό διάστημα έξι [6] μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

#ΑΚΡΟΠΟΛΗ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ #ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.