Header Ads

ΑΣΕΠ: Τα αποτελέσματα της προκήρυξης 4E2021

ΑΣΕΠ: Τα αποτελέσματα της προκήρυξης 4E2021

Αναρτήθηκαν στο ΑΣΕΠ τα αποτελέσματα για την προκήρυξη 4E/2021.

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4E/2021 για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού, στο «Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών» (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ [Ν.Π.Δ.Δ.] – Ινστιτούτο Πυρηνικών και Ραδιολογικών Επιστημών και Τεχνολογίας Ενέργειας και Ασφάλειας (ΙΠΡΕΤΕΑ), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

· Μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Ακτινοφυσική με Εξειδίκευση στην Ακτινοπροστασία».

· Μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Φυσικός με Εξειδίκευση στη Φυσική Ακτινοβολιών».

Στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων και αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στους πίνακες αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Οι πίνακες προσληπτέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού Φ.Ε.Κ.

#ΑΣΕΠ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.