Header Ads

Η Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου στα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Εορδαίας

Η επίσημη τελετή των εγκαινίων του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Εορδαίας, που βρίσκεται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 και ώρα 12:30 μ.μ., παρόντος της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιας για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κυρίας Δόμνας-Μαρίας Μιχαηλίδου.

Να σημειωθεί, ότι ο συγκεκριμένος Βρεφονηπιακός Σταθμός βρισκόταν σε αδράνεια για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς δεν είχε ολοκληρωθεί η κατασκευή του. Η δημοτική αρχή με συγκεκριμένες ενέργειες, που απαιτούνταν και κυρίως με την υπογραφή σύμβασης παραχώρησης της χρήσης του συγκεκριμένου χώρου από το Υπουργείο Υγείας προς το Δήμο Εορδαίας, κατόρθωσε να αποπερατώσει όλες τις εργασίες παρέχοντας, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μία σύγχρονη κοινωνική δομή στις υπηρεσίες των πολιτών. H υφυπουργός μετά τα εγκαίνια θα επισκεφθεί στις 13:45 το 7ο Δημοτικό σχολείο Πτολεμαΐδας. Στις 4 το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ. Αμέσως μετά, στις 16:45 συνάντηση με τον Περιφερειάρχη στο γραφείο του στη ΖΕΠ στην Κοζάνη, στις 17:20 επίσκεψη στη δομή αυτισμού « ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ», στις 18:15 θα βρίσκεται στη Φλώρινα, όπου θα έχει μια σειρά συναντήσεων και επισκέψεων όπως:

– Άφιξη στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

-Σύσκεψη πρώτα με τους τοπικούς φορείς και στην συνέχεια με υπαλλήλους του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

-Συνάντηση με τα παιδιά και τη διοίκηση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» και τέλος θα γίνει ξενάγηση στον χώρο από τα φιλοξενούμενα παιδιά του Κέντρου.

 

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.