Header Ads

Δυτ. Μακεδονία: Ανώτατη τιμή και έρευνα αγοράς για τον οβελία ζητά το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών

«Είναι επιτακτική ανάγκη να οριστεί ένα ταβάνι τιμής, σε όλη την αλυσίδα εμπορίας, διακίνησης και λιανικής πώλησης των αμνοεριφίων, προκειμένου να προληφθούν φαινόμενα αισχροκέρδειας και να προστατευτούν οι καταναλωτές», υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του, το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ) Δυτ. Μακεδονίας, το οποίο προτείνει «έρευνα αγοράς και τιμών» και η παραγγελία του πασχαλινού οβελία, να γίνει εγκαίρως και όχι την τελευταία στιγμή.

Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ) Δυτ. Μακεδονίας, υπολογίζει σε 250 έως 300 ευρώ, την δαπάνη για το σύνολο του πασχαλινού τραπεζιού, ανάλογα πάντοτε με τον αριθμό των ατόμων.

Επισημαίνει επίσης την μικρότερη αγοραστική δύναμη των καταναλωτών λόγω της ακρίβειας και κάνει γνωστό, ότι το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών Δυτικής Μακεδονίας λειτουργεί εβδομαδιαίως, τις ημέρες Τρίτη και Παρασκευή και από τις 9:30 το πρωί, έως τις 12:30 το μεσημέρι, όπου είναι στην διάθεση των καταναλωτών για ενημέρωση , συμβουλή και διαχείριση καταγγελιών, τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν και ηλεκτρονικά, μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου kepka.dytmak@yahoo.gr

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.