Header Ads

Βελβεντό: Υποβάθμιση καταστήματος ΕΛΤΑ

Με απόφαση της Κεντρικής Υπηρεσίας ΕΛΤΑ “υποβαθμίζεται το Κατάστημα Βελβεντού σε Προωθημένη Θυρίδα, περιορίζοντας τις μέρες και ώρες εξυπηρέτησης του κοινού αφού μετακινείται ο μοναδικός υπάλληλος στο Κατάστημα των Σερβίων”.

“Η εξυπηρέτηση για τους 3.500 κατοίκους του Δήμου Βελβεντού θα γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα επί περίπου 2,5 ώρες μέσα στο κατάστημα και τις υπόλοιπες ώρες θα γίνεται εξωτερική διανομή της σημαντικής σε όγκο αλληλογραφίας. Ταυτόχρονα υποβαθμίζεται και η υπηρεσία του ιστορικού Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μέσω της EUROBANK, η οποία συστεγάζεται και εξυπηρετείται από τον ίδιο και μοναδικό υπάλληλο του καταστήματος των ΕΛΤΑ Βελβεντού”.

“Το θέμα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Βελβεντού, “θα εισαχθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας, αλλά και για περαιτέρω ενέργειες με στόχο την επάνοδο στην προτεραία κατάσταση”.

“Τα ΕΛΤΑ”, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, “είναι μεν Ανώνυμη Εταιρεία, αλλά με κύριο μέτοχο το δημόσιο και οι υπηρεσίες τους αποτελούν κοινωνικό αγαθό προστατευόμενο από το κράτος”. Ο δήμος Βελβεντού ενημέρωσε για την απόφαση αυτή και ζήτησε τη συνδρομή , από τον Υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο, από τους βουλευτές του Νομού Κοζάνης και την Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Μακεδονίας.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.