Header Ads

«Matrix Resurrections»: Το πολυαναμενόμενο blockbuster των Χριστουγέννων έχει νέο τρέιλερ

Η Warner έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο επίσημο, εντυπωσιακό τρέιλερ του «The Matrix Resurrections ή αλλιώς, Matrix 4.

Σε πρώτο πλάνο είναι ο Νίο - Κιάνου Ριβς, που για άλλη μια φορά καλείται να εκπληρώσει τη μοίρα του, και βεβαίως η Τρίνιτι - Κάρι Αν Μος, με το μεγαλειώδες love story τους ως κεντρικό θέμα της πλοκής, παρότι στην αρχή δεν έχουν αναμνήσεις ο ένας από τον άλλον και από όσα συνέβησανστην πρώτη τριλογία.

Ακόμη, αποκαλύπτεται η νέα εκδοχή του Μορφέα, που γνωρίσαμε με τον Λόρενς Φίσμπερν, ρόλο που αναλαμβάνει ο Γιάχια ΑμπντούλΜατίνΙΙ, ωστόσο δεν πρόκειται για μία επανάληψη του χαρακτήρα. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Οκτώβριο στο Entertainment Weekly «παίζω έναν χαρακτήρα που σίγουρα γνωρίζει την ιστορία του Matrix [και] την ιστορία του Μορφέα, έναν χαρακτήρα ο οποίος βρίσκεται σε ένα ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού».

Στις νέες αφίξεις και ο Mr Smith, τον οποίον στο Matrix 4 υποδύεται ο Τζόναθαν Γκροφ.

Το σενάριο συνυπογράφουν με τη Λάνα Γουατσόφσκι, που αυτή τη φορά σκηνοθετεί χωρίς την αδελφή της Λίλι, ο Ντέιβιντ Μίτσελ («Cloud Atlas») με τον Αλεξάντερ Χάρμον («The Lazarus Project»). «Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τι αφορά η ταινία, αλλά θα μπορούσα να εξηγήσω τι δεν είναι» είπε ο Μίτσελ. «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν πρόκειται για ένα ακόμα σίκουελ, αλλά για κάτι αυτόνομο, που συμπεριλαμβάνει όσα προηγήθηκαν στις τρεις προηγούμενες ταινίες με έναν πραγματικά έξυπνο τρόπο».

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματιγράφους στις 23 Δεκεμβρίου. 

Με πληροφορίες από indiewire 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.