Header Ads

Γαλάτσι: Δολοφόνησαν 35χρονο πυγμάχο

Φωτο αρχείου

Με τουλάχιστον τέσσερις βολές άγνωστοι δράστες τραυμάτισαν θανάσιμα, λίγο μετά τις έξι το απόγευμα έναν 35χρονο αθλητή της πυγμαχίας, ο οποίος μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια πρωταγωνιστούσε στα ρινγκ.

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την αστυνομία και άμεσα ο χώρος αποκλείστηκε, ενώ οι πρώτοι ένστολοι που έφθασαν στο σημείο ζήτησαν να τους περιγράψουν τους δράστες, προκειμένου να ξεκινήσουν τις αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους.

Στελέχη της Ασφάλειας προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν για να φθάσουν στην ταυτότητα των δραστών και να εξιχνιάσουν το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε πριν από δέκα χρόνια απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές, καθώς είχε συλληφθεί για υποθέσεις εκβιασμών. Είχε το προσωνύμιο ”ανιψιός” του 58χρονου, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονίας στις 16 του περασμένου Μαΐου έξω από καντίνα στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, επειδή από νεαρή ηλικία ήταν υπό την προστασία του, καθώς και ο 58χρονος ήταν κατά το παρελθόν αθλητής της πυγμαχίας.

Οι ερευνητές της Ασφάλειας, αν και προς το παρόν έχουν ελάχιστα στοιχεία στη διάθεσή τους, δεν μπορούν να μην ανασύρουν και τη δολοφονία 39χρονου πυγμάχου στα τέλη του περασμένου Μαΐου και πάλι έξω από αθλητικό χώρο, στην περιοχή της Βάρης. Τότε οι δράστες είχαν χρησιμοποιήσει πολεμικό όπλο, καλάσνικοφ, και είχαν εκτελέσει τον 39χρονο την ώρα που προσέγγιζε το αυτοκίνητό του.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.