Header Ads

Στον Ευαγγελισμό με συμπτώματα κορονοϊού που επιμένουν ο Γιώργος Πατούλης

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Φωτογραφία αρχείου: 23 Νοεμβρίου 2020.

Η εισαγωγή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στο νοσοκομείο κρίθηκε αναγκαία 48 ώρες μετά την ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος μέσω ανάρτησης στο Twitter, ότι βρέθηκε θετικός σε τεστ για κορονοϊό, αφού προηγουμένως εμφάνισε σχετικά συμπτώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του αξιολογείται προσεκτικά, καθώς τα συμπτώματα φαίνεται ότι επιμένουν, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί από τον θεράποντα ιατρό η εισαγωγή του Περιφερειάρχη Αττικής στον Ευαγγελισμό.

Ο ίδιος είχε αναφέρει στο Twitter ότι θα παραμείνει σε απομόνωση ασκώντας εξ αποστάσεως τα καθήκοντά του, ωστόσο αυτό εκ των πραγμάτων δεν θα είναι εφικτό κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι οι ασθενείς με κορονοϊό πρέπει να παραμένουν απομονωμένοι και εντός του νοσοκομείου, κάτι που δυσχεραίνει και την επικοινωνία με το οικογενειακό ή κοινωνικό περιβάλλον τους.

25 Aπριλίου 2015. Φωτογραφία αρχείου: Ο Γιώργος Πατούλης έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. (Photo by Michael Debets/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.