Header Ads

Τζορτζ Κλούνεϊ: Η Αμάλ κι εγώ έχουμε κάνει μια γκάφα ως γονείς

.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί πώς έχει κάνει ένα λάθος.  Κατά την διάρκεια της εμφάνισής του στο Jimmy Kimmel Live! την Τετάρτη, ο ηθοποιός και παραγωγός του Midnight Sky μίλησε σχετικά με την «χαζή» επιλογή ως γονείς που έχει κάνει εκείνος κι η σύζυγός του, Αμάλ Αλαμουντίν.

«Εχουμε κάνει μια γκάφα, η οποία είναι να μιλούν με ευχέρεια Ιταλικά», είπε ο  ηθοποιός και σκηνοθέτης σχετικά με τα 3 ετών δίδυμα παιδιά τους, Ελα κι Αλεξάντερ.

Οπωσδήποτε, αυτό είναι ένα σπουδαίο ταλέντο, μέχρι που ο Κλούνεϊ αποκάλυψε τι έχει πάει λάθος. 

«Αλλά δεν μιλώ Ιταλικά. Η γυναίκα μου δεν μιλά Ιταλικά», είπε ο ηθοποιός στον Τζίμι Κίμελ. «Είναι τρομερό. Τους έχουμε ”οπλίσει” με μια γλώσσα», είπε για να συμπληρώσει ο Κίμελ: «Μια μυστική γλώσσα». 

Και τότε ο Κλούνεϊ έδωσε ένα παράδειγμα του πώς είναι να λέει στα παιδιά του να πάνε και καθαρίσουν το δωμάτιό τους κι εκείνα να απαντούν Ιταλικά:

 
 

Παρ′ ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν απάντησε σε ερώτηση του Κίμελ γιατί τα παιδιά του μιλούν Ιταλικά, (αυτό) θα έχει να κάνει με το ότι η οικογένεια έχει ένα σπίτι στην λίμνη Κόμο στην Ιταλία με την ονομασία Βίλλα Ολεάντρα. 

Το ζευγάρι έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά του το 2017, παρ′ ότι ο Κλούνεϊ είχε πει στην εκπομπή Sunday Morning του CBS ότι οι δυο τους ποτέ δεν συζήτησαν ως προς την απόκτηση παιδιών. «Και τότε κάποια μέρα είπαμε: ”Τι σκέφτεσαι;”», είπε. «Πήγαμε στον γιατρό και γίνεται το υπερηχογράφημα και λένε, ”Ε, έχετε ένα αγοράκι”. Απάντησα: ”Αγοράκι, καταπληκτικό!” Και τότε μου είπαν: ”Εχετε κι άλλο ένα...”»

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι δύσκολο να τον κάνει κανείς να μην μιλάει αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση έκατσε μαρμαρωμένος 10 λεπτά κοιτώντας σιωπηλά το χαρτί που έγραφε «δυο». «Αλλά είμαι τόσο χαρούμενος που έχουν το ένα το άλλο»... 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.